Ezek az atyák lebeszélnek róla, hogy pap legyél
SZEMlélek 2016. május 19.

Ezek az atyák lebeszélnek róla, hogy pap legyél

Feltéve, ha nem erre szól a hivatásod. A SZEMlélek blog által felkapott, megpörgetett, majd a net sűrűjébe besuhintott IFA atya és társai úgy hívnak lelkigyakorlatra, mintha pizzázni invitálnának. Szóval csak a szokásos lazaság...

Ha eszedbe jutott már valaha a papság gondolata, és fiú vagy (egyelőre ez még előfeltétel, mi kérünk elnézést), továbbá még nem zártad le a kérdést magadban (többgyermekes apák kíméljenek!), akkor várunk a szokásos augusztus végi hivatástisztázó hétvégénkre! Ha a plakátdizájnhoz nem is értünk, abban profik vagyunk, hogy lebeszéljünk a papságról, ha nincs hivatásod. (Persze, ha éppenséggel van, az se baj.)

papak.jpg

Nem akármilyen szöveggel invitál útkeresésre Hodász András atya, aki hiába fordítaná vissza az oltárt, attól még kimagasló népszerűségnek örvend. Miután megígérte, ezzel a bevallottan házilagos arculattal hívja azokat, akik közül szívesen elküldi azokat, akiket nem hív az Úr. Mármint papságra. Társai is vannak a nemes küldetésben: Csépányi Gábor, Lejtényi Emmánuel és Molnár Miklós, plusz néhány papnövendék veszi kezelésbe a jelentkezőket.

17-33 év közötti fiúkat várnak a Dömösi plébániára (Kossuth u. 45.), a programra augusztus 15-ig lehet jelentkezni Csépányi Gábor atyánál.

Hogy lesz-e pizza a helyszínen, nem tudjuk, de aki elmegy, írja majd meg nekünk!

süti beállítások módosítása