Horoszkóp, keresztény szemmel
SZEMlélek 2016. szeptember 02.

Horoszkóp, keresztény szemmel

Á, neeem! Keresztények nem olvasnak horoszkópot. Persze, ha így lenne, talán te sem olvasnád ezeket a sorokat. Miután a csapból is a csillagok sorsirányító üzenetei folynak, megpróbáltuk megtéríteni a bolygókat.

Az alábbi iromány természetesen - horoszkóp lévén - a fantázia szüleménye. Ha mégis bejönne valamelyik jóslat, az csakis a Véletlen műve. Nagy kezdőbetűvel.

horoszkop.jpg

Halak

A mai nap tökéletes alkalom, hogy kibontakoztasd képességeidet! Az önzés számos formájával találkozol majd, de ez a kihívás csak még jobban megerősít majd, hogy az árral szemben úszva kedvesebb hellyé tedd a környezetedet. Kezdj hozzá mielőbb!

Vízöntő

Óriási hiánycikk van a társadalom valamennyi rétegében megértésből. Jó hír a Föld lakói számára, hogy itt vagy te, és ma is kész vagy rá, hogy elszántan másokért cselekedj: meghallgass, odafigyelj azokra, akikre senki nem figyel. A nap végére megerősödhetsz abban, hogy mekkora ajándék vagy a körülötted élők számára.

Bak

Kitartás, energia - most sem hagynak majd cserben ezek a jellemvonásaid. Ami másnak szürke hétköznap, számodra az önmegvalósítás értékes terepe. Csak rajtad múlik, hogy nagy dolgokat vigyél végbe a következő órákban. Ezt mások valószínűleg nem fogják elismerni, de érkezik majd az elismerés a "szokott helyről".

Nyilas

Koszos kézzel nem kezdünk munkához - ezt ma is tartsd észben! Pozitív világlátásod elkél most, mert valaki épp arra vár, hogy borús gondolatai közé optimizmust csempéssz. Milyen jó, hogy ilyen nagy szívvel áldott meg az ég!

Skorpió

Ma valaki példaképként fog rád tekinteni, de erről nem értesülsz közvetlenül. Ezért különösen figyelj oda a viselkedésedre, beszédedre! Meg fogod változtatni valakinek az életét, és rajtad múlik, milyen irányba.

Mérleg

Újabb barátságok köttethetnek ezen a napon, főleg akkor, ha nem felejtesz el mosolyogni akkor és ott is, amikor és ahol mások egykedvűen vannak jelen. Keress alkalmat a veled találkozók közönyből való kizökkentésére!

Szűz

A fű nem kék, az ég nem zöld, de a változás néha előnyére válik az embernek, így neked is. Legyen a mai napod egy kicsit különleges, bátran add fel a megszokott, átlagos rutint. Hidd el, megéri!

Oroszlán

Ne már! Nem mondod, hogy horoszkópot olvasgatsz, ahelyett, hogy tennéd a dolgodat? Sokan várnak rá, hogy utat mutass nekik. Ez pedig óriási felelősséggel jár, így most is sok múlik azon, hogy homokra vagy sziklára építettél-e. Ha úgy érzed, rossz felé mész, ne halogasd a kanyarvételt!

Rák

Az álmok valóra válhatnak? Van, amelyik igen, és a mai nap tökéletes alkalom ennek igazolására. Ez viszont csak úgy derülhet ki, ha a szívedre hallgatva elindulsz a megvalósítás útján. Valaki boldogabb lehet a mai nap végére, veled együtt.

Ikrek

A szélsőségesen egyoldalúan gondolkodó embereknek nagy szükségük van olyan segítőtársakra, amilyen te vagy. Fáradhatatlan természeted nagy kincs, amely nagy szolgálatot tehet abban, hogy ma is egy kicsit színesebbé varázsold a helyet, ahol élsz.

Bika

Türelem, türelem... Ebből bizony rendszerint kevés van raktáron, de nem a te esetedben! Minden feltétel adott, hogy ma is rózsát teremjen higgadtságod, ezért őrizd meg, vigyázz rá! A tövisek, hát, vele járnak, de a virágzó eredmény kárpótol a megpróbáltatásokért.

Kos

A küzdő szellem értékes ajándék, ám bánj vele óvatosan, nehogy felesleges konfliktust okozz (igen, már megint)! Harcolj ma inkább magaddal, s az önmagad felett aratott győzelem veled együtt sokak számára fog örömet okozni.

süti beállítások módosítása