Kétéves a SZEMlélek blog - rendeld meg az interjúkötetet!
SZEMlélek 2016. november 30.

Kétéves a SZEMlélek blog - rendeld meg az interjúkötetet!

Könyvbe foglaltuk olvasóink számára a legérdekesebb interjúkat, a kiadványt tovább is lehet ajándékozni szeretteinknek.

467 bejegyzést publikáltunk a SZEMlélek blog indulása óta - a mostani írást is beleszámolva. Hogy mi minden történt a második esztendőben, jól érzékelteti, hogy egy éve 67 cikknél jártunk (az azonos végződés a véletlennek köszönhető). A legelső írás, amely 2014. november 30-án jelent meg, ugyanúgy ádventről, várakozásról, egy kicsit karácsony siettetéséről szólt, mint amilyen élethelyzetben most vagyunk. Mégsem állunk ugyanott.

MÁR MEGRENDELHETŐ A KÖTET, ide kattintva lehet akár több példányt is kérni belőle. A könyvbemutató beszélgetést december 19-én, hétfőn 16 órától tartjuk Budapesten, az esemény meghívója itt érhető el.

A kezdetben saját gondolatok közreadásának felületéül szánt blog eddigi fennállása alatt rövid időn belül fontos csatornává, egyben hivatkozási ponttá érett sokak szemében. Ma ismereteink szerint kevés olyan keresztény orientációjú blog létezik, amelyet rendszeresen szemléznek a legolvasottabb portálok. A SZEMlélek ilyen üzenetközvetítő eszközzé vált.

szemlelek_konyv.jpg

A jövőről keveset tudunk, azt viszont felismertük, hogy a cikkek közlése nem csupán információval látja el olvasóinkat, hanem valamiféle közösség is épülni, bontakozni kezdett a SZEMlélek körül. Úgy látjuk, tevékenységünk hatással van más médiumokra is, s örülünk, ha közvetítésünkkel továbbra is fontos, hasznos hírek jutnak el minél többekhez.

Noha minden tartalom visszakereshető, a közel félezer bejegyzés érdemi átböngészése nemes kihívás elé állíthat bárkit. Arra gondoltunk, hogy könnyítünk a helyzeten, és több tucat interjút nyomtatott formában, kötetbe foglalva is megjelentetünk. Gundel Takács Gábor, Tóta W. Árpád, Veiszer Alinda, Süveges Gergő, Tomka Ferenc, Hodász András, Fábry Kornél - csupán néhány név a sorból, akiknek meghatározó, iránymutató gondolatai meggyőződésünk szerint az idő múlásával sem veszít értékéből.

tartalom.jpg

Szívből kívánjuk, hogy Isten éltesse minden olvasónkat, barátaikat, szeretteiket, felebarátaikat!

konyvbemutato1219.jpg

süti beállítások módosítása