Érdemes-e házasságot kötni?
SZEMlélek 2017. február 15.

Érdemes-e házasságot kötni?

Házaspárok útja nyílt Nyíregyházán. Az átadáskor jelen volt a nagyváros polgármestere is, aki szerint hitet és indíttatást adhat egy ilyen kezdeményezés.

hu0.jpg

Javában zajlik a Házasság Hete, s az országszerte - sőt, 4 kontinens 21 országában - tartott előadások, beszélgetős rendezvények mellett néhány különleges esemény is gazdagítja a párkapcsolatokra, családépítésre fókuszáló időszakot.

Nyíregyházán például Házaspárok útját avattak: Sóstón, ahol eleve sok időt töltenek a családok, most olyan állomások kaptak helyet, amelyek segíthetnek, hogy a párok tudatosan, szeretetben éljék meg a házaséletüket, a gyermekeiket úgy neveljék, hogy a helyes úton járjanak, a boldog családi életet minél többen megtapasztalhassák.

hu3.jpg

hu2.jpg

hu4.jpg

A város honlapjára kikerült videón megszólal az avatáson résztvevő Kovács Ferenc polgármester is, aki úgy fogalmazott: a házasság, a család nemcsak az egyének, hanem a közösség, egy város számára is kiemelten fontos érték. Reméli, hogy ez az "út" reményt és indíttatást ad a házasulandóknak, hogy érdemes házasságot kötni.

Magyarországon már több ilyen Házaspárok útját járhatnak végig a párok, szerelmesek, házasok, akár egyedülállók is.

hu1.jpg

Az esemény teljes képgalériája itt tekinthető meg.

(Fotók: Szarka Lajos/nyiregyhaza.hu)

süti beállítások módosítása