Így néz ki a gólöröm, ami életet ad
SZEMlélek 2017. április 06.

Így néz ki a gólöröm, ami életet ad

Szokatlan mozdulattal ünnepelte friss gólját a világ egyik legjobb focistájának tartott Messi - beteg gyerekek gyógyulásáért kampányolt.

messi1.jpg

Április 5-én a spanyol bajnokság élmezőnyének két képviselője, a Barcelona és a Sevilla csapata találkozott. Az otthon játszó katalánok már a bő fél óra alatt lerendezték a meccset, beállítva a 3-0-ás végeredményt. Mindkét gárda tagjai részéről láthattak a nézők látványos, szép mozdulatokat, ám a legszebbet elég egyértelműen a találkozón két gólt szerző Lionel Messi mutatta be. Nem akció közben, hanem egyik gólját követően.

A futballzseni két ujját végighúzta az arcán, amit sokan talán nem is tudtak hová tenni. Aki azonban képben van Messi stadionon kívüli tevékenységével, felidézhette magában, honnan ismerős ez a mozdulat: egy reklámból.

A focista egy rákos gyerekeket felkaroló kezdeményezéskampányában vett részt, az ahhoz kapcsolódó imázsfilmben pedig pontosan ezzel a mozdulattal jelzi, hogy "csatlakozik a legbátrabb fiatalokhoz", mosolyt csalva az arcukra.

süti beállítások módosítása