Kit keresel?
SZEMlélek 2017. június 07.

Kit keresel?

Holnap kezdődik a 4 napos Városmisszió Budapesten, amely a 2020-as Eucharisztikus Kongresszust előkészítő missziós rendezvények sorozata is egyben.

A 10 évvel ezelőtt megrendezett Városmisszió folytatása 24 órás dicsőítéssel veszi kezdetét a Szervita téri Szent Anna templomban június 8-án, 10 órától. Az első két napon rögtön több lehetőség is adódik a közös imára, szentségimádásra, zenés programokra városszerte. 

varosmisszio-budapest-2017_1.jpg

Szombaton Székely János püspök atya evangelizációs buzdítása után Missziós Menet indul a Horváth Mihály téri Szent József templomtól. A Missziós Menet dicsőítő és Szentlélek hívó dalokkal a Deák térre indul, ahol színes programmal készülnek a szervezők az utcai evangelizációra. Az est a "Szólj be a papnak" ifjúsági talkshow-val zárul, ahol egy katolikus papot és egy evangélius lelkész várja a kérdéseket. Különleges belépőjegy a helyszínen váltható: egy érdeklődő, de nem teljesen hívő fiatallal várják az érkezőket. Vasárnap reggel és délután is missziós misékre várnak mindenkit, végül Bíró László püspök atya tart szentmisét a Belvárosi templomban. 

A programokról részletesen a Városmisszió oldalán lehet tájékozódni.

 

süti beállítások módosítása