Kezdhetünk elbúcsúzni a család intézményétől?
SZEMlélek 2017. október 09.

Kezdhetünk elbúcsúzni a család intézményétől?

Vagy mégsem? Újabb vitaest, újabb forró téma, újfent élénk párbeszéd várható a SZEMlélek és a Háló közös Csillagvizsgáló rendezvényén, ahol egy 9 gyermekes pap felesége lesz a fő vitapartner.

vitaest3.jpg

Érintett vagy, ha családban élsz, ha családban nőttél fel, ha családban szeretnél élni, ha érdekel a családok jövője – nehezen tud bárki kívülállóként tekinteni a családok helyzetére és ügyére.

Illés-Tóth Anna nem csupán azáltal érintett, hogy 9 gyermek édesanyja, de családterapeuta is, ráadásul családjának egész élete a közösségépítésről szól. Férjével, Tóth András görögkatolikus pappal falun és nagyvárosban is lelki kapcsolatokat építettek, gondoztak, így rendkívül szerteágazó tapasztalata van arról, hogy mivel küzdenek az emberek, családok, közösségek, a kapcsolatban lévő és a kapcsolatban nem (nagyon) élő emberek.

Október 12-én 18 órától immár szokás szerint a kérdezőké, hozzászólóké a főszerep, a helyszín ismét az S4 - Háló Kulturális és Közösségi Központ.

Jöjjön, akinek jönnie kell – beszélgessünk, vitassuk meg, vajon elvész-e a család, avagy átalakul! Vagy minden marad a régiben?

A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött, amit IDE KATTINTVA lehet megtenni.

süti beállítások módosítása