Lelkigondozót ölt az öngyilkosjelölt
SZEMlélek 2017. október 30.

Lelkigondozót ölt az öngyilkosjelölt

A sajátja helyett egy olyan ifjú hölgy életét oltotta ki a 12 éves fiú, aki depresszióban szenvedő fiatalok segítésének szentelte életét.

marisa.jpg

Egy főút felett áthaladó hídról leugorva akart véget vetni életének egy amerikai kiskamasz, ami önmagában is borzasztó cselekedet. Vajon mi vezet odáig, hogy ilyen szörnyű döntést hozzon meg egy gyerek, aki előtt szó szerint ott áll az egész élet? Ilyen problémák feltárásával és a megoldás, a gyógyulás útjának megtalálásával foglalkoznak a mentálhigiénés szakemberek, ilyen pályára készült a 22 éves Marisa Harris is. A hölgy kitűnő eredménnyel végzett Towson-i iskolájában, s a Marymount Egyetemen egyengette szakmai pályafutását.

Ez a pálya azonban tragikus módon szinte el sem kezdődött, ugyanis Marisa Harris vezette azt az autót, amelyre ráesett az út felett átívelő hídról leugró fiú, kioltva ezzel a sofőr életét.

Ironikusnak nevezte az áldozat édesanyja, hogy egy olyan személy ölte meg a lányát, akinek a megmentésére készült. Marisa rövid élete azonban célba ért. Ha nem is tudatosan, de valóban megmentette a fiú életét, akit jelenleg súlyos sérülésekkel kórházban ápolnak.

A 22 éves hölgy az életét adta azért, amiben hitt.

(Forrás: 12news.com via 444, fotó: Facebook)

süti beállítások módosítása