A SZEMlélek mi vagyunk!
SZEMlélek 2018. január 13.

A SZEMlélek mi vagyunk!

szemlelekszeretem.jpg

Olvasók és írók, hozzászólók és szerzők – mindannyian egy közösséghez tartozunk. Együtt fejlődünk: sok értéket felszínre hoztunk az elmúlt években, megannyi társadalmi téma vár még kibontásra, továbbgondolásra, párbeszéd által megvitatásra. Saját cikkeink mellett örömmel adunk helyt színvonalas olvasói leveleknek, vendégszerzők írásainak.

Hálásak vagyunk, hogy a közelmúltban nyilatkozott a SZEMléleknek a legutóbbi három pápa közvetlen munkatársa, Minszk száműzetésben élő érseke, igazságügyi miniszterünk, a magyar Életrevalók duettje, a vak egyháztörténész, tucatnyi fiatal roma értelmiségi... A sor hosszan folytatható.

Szívesen fogadnánk, ha megírnád nekünk, miért szereted a SZEMléleket, milyen észrevételed van a tevékenységünk kapcsán. Ezt ide kattintva teheted meg

RÓLUNK MONDTÁK OLVASÓINK

"Köszönöm a sok olvasnivalót, valódi Tartalmat, amit Önöktől kaptam 2020-ban." (Katalin)

"A SzemLélek az értékrendemet tükrözi, a keresztény szellemiséget. A politika nem befolyásolja negatív irányba. Bátran felvállalja Jézus tanítását anélkül, hogy a másságot vagy a más véleményt elítélné. Kiáll Ferenc pápa mellett, aki nem kriminalizálja a menekülteket, együtt érez a szegényekkel, kirekesztettekkel, nem csak szavakban. Jó olvasni olyan írásokat, amelyekkel azonosulni tudok." (Marica)

"Köszönöm az egész éves munkátokat, a sok érdekes cikket." (Tamás)

"Örömmel támogattam Önöket, nagyon tetszik a céljuk és a tevékenységük. Kíváncsian várom interjú kötetüket, Gundel Takács Gábor komoly kedvcsinálót csinált hozzá interjújában." (Gábor)

"A SZEMLÉLEK értékmagazin mindennapos olvasója vagyok, szeretem az írásokat." (Katalin)

"Köszönöm értékes munkájukat!" (Zoltán)

"Számomra nagy öröm, hogy létrejött a Szemlélek Értékmagazin és a körülötte csoportosuló alkotókör. Véleményem szerint nagy szükség van egy keresztény értékrendű, de normális, mértéktartó, egyházi és társadalmi kérdésekben józan érvekkel alátámasztottan megnyilvánuló magazinra. Nekem abszolút igényem van ilyesmire, sőt, azt hiszem, ha nem lennétek, még sokkal borúlátóbb lennék a közélet jelenlegi állapota miatt. Így legalább érezhetem néha, hogy nem vagyok egyedül, vannak még rajtam kívül is olyan keresztények ebben az országban, akik amellett, hogy szeretik az egyházukat, mernek kritikát is megfogalmazni, és amellett, hogy két lábbal járnak a földön, mernek azon gondolkodni, hogy vajon mit üzen számunkra az Úr bizonyos helyzetekben. Külön sokat jelentenek számomra, számunkra Máté-Tóth András írásai." (Anikó)

"Köszönöm a hétről hétre megjelenő rendkívül színvonalas cikkeket." (Kálmán)

"Remélem, hasonló lelkesedéssel és elkötelezettséggel sikerül tovább is folytatni a munkátokat!" (Márton)

"Eddig is nívósnak tartottam a Szemléleket, de nemrég óta a közéleti cikkek tekintetében még szélesebbnek érzem a spektrumot. Örülök, hogy a kényes témákhoz is bátran nyúl, ami körül sajnos hallgatnak azok, akiknek minden időben szólniuk kellene hivatásuknál és egyházi státuszoknál fogva. Örülök, hogy próbál mindkét oldalról véleményeket bemutatni és az összefogást, összetartozást is erősíteni ezekben a szélsőséges időkben. 

Hiánypótló! Valahogy ezt várnám és várnánk sokan a közszolgálatitól is." (Gergely)

"Szeretem a Szemléleket, mert pártok nélkül képviseli azokat az emberi és erkölcsi értékeket, amiket én is egész életemben mint édesanya, boldog nagymama és 40 évig hűséges, ma már nyugdíjas magyartanár." (Lujza)

A járványhelyzet idején szeretnénk a SZEMlélek minden olvasóját arra kérni, hogy egyszeri 5.000.- Ft támogatással segítse további működésünket. Havonta nagyjából 1,5 millió forintba kerül a SZEMlélek fenntartása, így 300 felajánlás 1 teljes hónap költségeinek fedezését segítheti, 600 felajánlás már 2 hónap kiadásait ellentételezné. 

Kérjük, 2021 januárjában legalább 5.000.- forinttal

segítsd a SZEMlélek működését!

Az alábbi bankszámlaszámra várjuk adományodat:

10400511-50526889-69481009

A kedvezményezett megnevezése: Felebarátok Egyesület

* * *

Aki legalább 5.000.- Ft értékű adománnyal támogatja tevékenységünket, annak elküldjük a SZEMlélek 2020 decemberében megjelent interjúkötetét.

Ehhez az adomány elküldését követően ide kattintva lehet megadni a nevet és postacímet.

pnyk_500.jpg

Adatkezelési nyilatkozatunk itt érhető el.

Köszönjük, hogy te is közénk tartozol!

Mi ezért szeretjük...

a SZEMlélek munkatársai

 

süti beállítások módosítása