Te is támogathatod a SZEMlélek misszióját!
SZEMlélek 2018. január 19.

Te is támogathatod a SZEMlélek misszióját!

Sokan és sokat dolgozunk azért, hogy a párbeszéd, nyitottság és közösség értékei minél több teret kapjanak a magyar társadalomban. Úgy látjuk, jó úton haladunk. Segíts nekünk!

interjuk.jpg

Szinte lehetetlen összefoglalni mindazt a tartalmat, amit 2014 novembere óta a SZEMléleken közzétettünk. Összeszámlálhatjuk a bejegyzések mennyiségét, a karaktereket, a kommenteket, de ez aligha adná vissza hűen, mennyi változást eredményeztünk ahhoz képest, ha semmit nem tettünk volna ennek az eszköznek a segítségével.

A közvetlen eredményeken túl még fontosabb tűnik az a hatás, amit kiváltottunk a magyar társadalomban. Sok százszor idézték a legolvasottabb portálokon is írásainkat: Bayer Zsolt blogjától, az Indexen át a Mandinert is érintve a televíziók műsoráig rengeteg felület vette át, hangosította fel, vezette tovább üzeneteinket, gondolatainkat. Egyre szaporodnak a médiamegkeresések irányunkba, eközben folyamatosan növekszik olvasóközösségünk létszáma, amelyek mind azt igazolják, hogy nagy szükség van arra a hangra is a hazai, egyre közösségibb arcot öltő médiavilágban, amit a SZEMlélek szerzői képviselnek.

Nagy örömet jelent számunkra, hogy az eddigiekben interjút adott nekünk sok tucat véleményformáló sorában Törőcsik Mari, Kovács Koko István, Gary Chapman, Sister Cristina, Jakabos Zsuzsanna, Süveges Gergő – ezt a listát is hosszan tudnánk folytatni...

Az elmúlt három év megannyi ajándék mellett terheket is tartogatott a SZEMlélek munkatársai számára, hiszen a növekvő figyelem érthetően egyre több elvárással társult, megszaporodtak a feladataink, miközben az indulástól napjainkig szinte teljes mértékben saját erőből finanszíroztuk a járulékos anyagi kiadásokat, nem kalkulálva a ráfordított idővel, energiával.

A további fejlődéshez szükséges változtatni ezen a helyzeten, s ebben kérjük olvasóink, barátaink segítő közreműködését. Ha olvasóink egy része pár ezer forinttal támogatná évente vagy alkalmi módon a SZEMlélek működését, egy nehéz teherrel kevesebb lenne a vállunkon.

Hogy milyen célok megvalósítására használnánk a beérkező adományokat, támogató oldalunkon olvasható, a bankszámlaszám is ott érhető el.

Ez a felhívásunk akkor teljesítheti be igazán küldetését, ha minél többekhez eljut, ha minél többen megosztják ismerőseikkel, barátaikkal, közösségük tagjaival. Bizonnyal nem mindenki tud, akar ilyen formában hozzájárulni a SZEMlélek fenntartásához, de fontos lenne, hogy aki szeretne segíteni, az értesüljön róla, hogy miként teheti ezt meg.

Minden támogatást hálásan köszönünk!

süti beállítások módosítása