Élő pajzsként mentette meg társait a szétlőtt testű tini
SZEMlélek 2018. február 19.

Élő pajzsként mentette meg társait a szétlőtt testű tini

Az csak a kisebbik csoda, hogy Anthony Borges túlélte, miután a tömeggyilkos többször meglőtte.

tini.jpg

Amint néhány napja megírtuk, 17 áldozatot követelő lövöldözés történt egy floridai iskolában. Az egyik elhunyt, egy tanár a testével állt a támadó és a diákok közé. Meghalt, hogy ők élhessenek.

A drámai szám sokkal magasabb is lehetett volna, ha az utolsó 20 fős csoport egyik tagja, egy 15 éves fiú nem teszi meg ugyanazt, amit Aaron Feis bevállalt: készen állt rá, hogy az életét adja másokért.

A helyszíni beszámolók szerint 19-en bemenekültek egy terembe a gyilkos elől, Anthony Borges pedig utolsóként próbálta bezárni az ajtót, de csak kitámasztania sikerült, mikor már majdnem bejutott a fegyveres a terembe, elállta az útját, így megmentve a többieket. 4-5 találat érte, de életben maradt, már nincs életveszélyes állapotban, viszont további beavatkozásokra lesz szüksége, hosszú időre lesz szükség a felgyógyulásához.

Csoda, hogy túlélte, de van egy ennél nagyobb csoda is ebben a történetben. Úgy hívják: a legnagyobb szeretet. Ki állna bele egy gyilkos lövéseibe, bevállalva akár a halált is a társaiért?

Anthony igennel válaszolt. Hála érte!

(Forrás: abcnews.go.com via 444.hu, fotó: Broward Sheriff's Office)

 

adomanybanner_600.jpg

süti beállítások módosítása