Aki még a sóhajtásainkat is hallja – Lélekemelő #8
SZEMlélek 2018. május 20.

Aki még a sóhajtásainkat is hallja – Lélekemelő #8

Ki másról szólhatnának Varga László püspök Pünkösdre hangoló gondolatmorzsái...

laciatya.jpg

május 14.
A Szentlélek akkor vezethet el a teljes igazságra, ha nem azonosulok a saját igazammal! Segít rácsodálkozni a másik igazára és új nézőpontot találni. Jöjj Igazság Szentlelke és segíts ma is a megtérésben!

május 15.
A Szentlélek a Vigasztaló, aki még a sóhajtásainkat is hallja és segítségünkre siet. Jöjj Szentlélek és minket is formálj át vigasztalókká!

május 16.
Testünk a Szentlélek temploma. A Szentlélek barátja a testünknek, csak a test cselekedeteinek nem. Jöjj Szentlélek és dicsőítsd meg az Atyát a testünkben is!

május 17.
A Szentlélek az imádság lelke. Aki hallgat rá, azt bevezeti az Imádság Házába, és megismerteti az Irgalmassággal és az Igazsággal. Jöjj Szentlélek, és taníts meg igazságban szeretni!

május 18.
Jöjj Szentlélek és add, hogy lángra lobbanjon a bennünk lévő tűz! Hozd el Egyházamnak a szenvedélyes szeretet új pünkösdjét! Mi lenne, ha velünk papokkal, püspökökkel kezdenéd?

május 19.
A mi Istenünk nem erőszakos, hanem irgalmas! Jöjj Szentlélek és mutasd meg nekünk az Atyát, hogy az Irgalom hiteles tanúiként gyakorolhassuk az irgalmasságot!

május 20.
Pünkösddel fejezte be Jézus az első püspökök képzését. Ekkor keresztelkedtek meg Szentlélekkel és váltak tanúkká, akiknek a szíve lángolt a szeretettől! Jöjj Szentlélek és ismételd meg!

süti beállítások módosítása