A Csend forradalma – Lélekemelő #12
SZEMlélek 2018. június 17.

A Csend forradalma – Lélekemelő #12

Mit jelent imádkozni? Hogyan szóljunk Istenhez? Találkozás, barátság is szóba kerül Varga László aktuális lélekemelő gondolatmorzsáiban.

laciatya.jpg

június 11.
Az ima találkozás. Minden találkozásban fontos a másik arca és tekintete. Keresed-e az Ő arcát és találkozik-e a tekintetetek? Ne félj keresni, szeretettel néz rád!

június 12.
Isten mindig veled van, mert szeret. Te annyira és annyiszor vagy vele, amennyire szereted. Ne mond azt, hogy nincs időd az imára!

június 13.
Ahhoz, hogy az imában tényleg találkozzatok és Vele lehess, szükség van arra, hogy figyelmed Őrá irányuljon és az erre szánt időt teljesen neki szenteld!

június 14.
A Szeretet örömhírével csak a találkozáson, a barátságon keresztül ajándékozhatjuk meg az embereket. Ez pedig a Jézussal való találkozásból és az általa felajánlott barátság elfogadásából fakad számunkra.

június 15.
Mivel szoktad kezdeni az imát? Meghallgatod Őt, azután mondod a magadét, vagy fordítva? Bűnbánattal, hálával vagy dicsőítéssel? A kezdés meghatározza az egész találkozást!

június 16.
Isten állandó Jelen-lét, én pedig a jelenlét-vesztés. Életem végéig tanulok imádkozni! Az Atya, a Fiú és a Lélek nem változik, de én igen. Naponta újra kell kezdenem, és tanulni a kapcsolatunkat!

június 17.
A "Zaj diktatúrájával" szemben a Csend forradalmát hirdetem, élem. Napi egy óra csendes "semmittevés" képes megtörni a Lármás uralmát bennünk. "Isten a csend barátja"

süti beállítások módosítása