7 híresség, akik úgy döntöttek, várnak
SZEMlélek 2018. augusztus 29.

7 híresség, akik úgy döntöttek, várnak

Ez a 7 híresség, akik nap mint nap rajongók millióival osztják meg gondolataikat, vártak arra a különleges valakire.

A média gyakran megfeledkezik azokról a nőkről és férfiakról, akik úgy döntöttek, tartózkodnak mindenféle szexuális tevékenységtől házasság előtt. Így mikor ismert emberek megosztják velünk az okokat a döntésük mögött, hogy miért vártak a nagy napig, példaképekként tekinthetünk rájuk saját magunk és gyermekeink számára.

Carrie Underwood

carrie.png

A keresztény countryénekes még 2007-ben jelentette ki, hogy az esküvőjéig szűz marad. Három év múlva, 2010-ben ment hozzá Mike Fisher kanadai jégkorongozóhoz. Fiuk, Isaiah 2015-ben született.

 

Tim Tebow

timtebow.png

Az egykori irányítóról már korábban megtudtuk, hogy szűz. Harmincéves korában ezt mondta: „Már alig várom, de bíznom kell Istenben ezzel kapcsolatban.”

 

Lisa Kudrow

lisakudrow.png

A Jóbarátok sztárja 1995-ben házasodott össze férjével, de előtte így nyilatkozott: „Azért várok, mert méltónak kell lennem a férfi számára, akihez hozzámegyek.”

 

Lolo Jones

lolo.png

Az amerikai gátfutó szerint nem könnyű a kísértés ellenére is szűznek maradni. „Ez a legnehezebb dolog, amit valaha csináltam. Nehezebb, mint felkészülni az olimpiára.”

 

Kevin Jonas

kevinjonas.png

A zenész az esküvője előtt tisztasági gyűrűt hordott, hogy kimutassa elkötelezettségét. Két éve ismerte barátnőjét, mikor összeházasodtak. „Azok a lányok, akiknek erős a hite, egészen különleges módon szépek.”

 

Sarah Drew

sarahdrew.png

A Grace klinika sztárja a saját hitéből merített ihletet, mikor a sorozatban alakított karakterét mintázta, hiszen a nagy nap előtt a színésznő is érintetlen maradt.

 

Bethany Hamilton

bethany.png

A szörfös, aki egy cápatámadás során elvesztette egy karját, így nyilatkozott szüzességéről: Ki akartam fejezni az Isten iránti tiszteletemet azzal, ahogyan a házasságba léptem. Nagyon türelmes voltam, a férjem az egyetlen férfi, akit életemben megcsókoltam.

süti beállítások módosítása