Böjte Csaba: Találkozzunk szeptember 13-án Budapesten!
SZEMlélek 2018. szeptember 05.

Böjte Csaba: Találkozzunk szeptember 13-án Budapesten!

Óriási szülinapi bulit tart az erdélyi árvákat megmentő szervezet a Sportarénában. Van már jegyed a különleges koncertre?

bcs25_1.jpg

– Eltelt 25 év, és szívemet feszíti az őszinte hála és köszönet! Nagy-nagy szeretettel hívlak szeptember 13-án a budapesti Sportarénába, hogy a jó Istennek is és mindazoknak, kik a gondviselő jóság nevében segítettek gyermekeinken, hálát adhassunk! A Szent Ferenc Alapítvány számomra egy csodálatos kút, melyet igaz, hogy mi, gyarló emberek ástunk, de az abban felbuggyanó drága vizet, mely az elmúlt negyed évszázad alatt közel hatezer gyermek szomját oltotta, azt nem mi fakasztottuk, az a jólelkű embereken keresztül jött, Isten drága ajándéka – írja friss üzenetében Csaba testvér.

A rendezvényre már lehet jegyet venni, IDE KATTINTVA igényelhető belépő. Hogy milyen sztárokkal találkozhatunk, milyen kísérőprogramokkal válik teljessé az ünneplés, ebben a cikkünkben adtuk hírül.

– Örömünkben szeretnénk énekelni, de akárcsak a nagy csapatok, mi is felkértünk néhány "vendégjátékost", nagy művészt népünk nagyjai közül, hogy segítsenek dallal köszönteni azokat, akiket mi nagyon szeretünk! Nagy örömünkre, népünk nagyjai nem csak a művészetükben bizonyultak nagyoknak, értékeseknek, hanem emberségükben is, hisz örömmel vállalták, hogy az árvákkal, sérültekkel együtt lépjenek a porondra, hogy így is bizonyítsák, hogy valóban JOBB VELÜNK A VILÁG! Az emberek között az őszinte tisztelet és hála képes a legkönnyebben hidat verni, olyan hidat, melyen keresztül beléphetünk egymás életébe! Biztos vagyok benne, hogy nem csak ember és ember között ver hidat a szívből jövő hálás köszönet, hanem az ég és a föld között is képes utat találni a hálatelt szívből felbuggyanó szeretet! Szeptember 13-án gyertek, a tanév kezdetén töltsük fel szívünket igaz bizalommal, őszinte szeretettel, gyönyörködjünk szépen növekvő gyermekeinkben – áll Böjte Csaba meghívójában.

Az esemény médiatámogatója a SZEMlélek.

süti beállítások módosítása