Szeretni az önmagukat megvetőket is – Lélekemelő #27
SZEMlélek 2018. szeptember 30.

Szeretni az önmagukat megvetőket is – Lélekemelő #27

Meglátni és megszeretni a másikban a jót, akkor is, ha nem könnyű, ha szinte lehetetlennek tűnik... Varga László eheti gondolatmorzsái.

laciatya.jpg

Szeptember 24.
"Ha szeretet nincs bennem, mit sem érek." Ha szeretet van bennem, mindent érek, mindent elérek, mert Istenben élek és Isten bennem él!

Szeptember 25.
A Szentlélek visz el bennünket a tudásunk és lehetőségeink határvidékére. Amikor beismerjük, nem tudjuk, hogyan tovább, akkor tovább vezet bennünket, és megtanít csodálkozni Isten szeretetének nagyságán!

Szeptember 26.
Ha tisztellek, befedem hiányosságaidat, sebeidet és kimondom azt, ami benned szép és jó! Ha nem tisztellek, lerántom rólad a leplet és sebeidet, bűneidet közszemlére teszem! Ma is döntenem kell!

Szeptember 27.
Jézusban a Szeretet eljutott a megvetettekig és az önmagukat megvetőkig is (vámosok, prostituáltak), ezért Ő is megvetetté vált. A Szeretet ma is vállalja a megvetettséget. Legyetek bátrak a szeretetben!

Szeptember 28.
Egyetlen bűnünkkel sem tudjuk elérni, hogy Isten kevésbé szeressen bennünket, mint eddig. A bűneink nem befolyásolják az irántunk való szeretetét. Ezzel ad esélyt a bűnbánatra és az újrakezdésre!

Szeptember 29.
Bármennyi jó pontot igyekszünk szerezni Istennél, soha nem kaptunk több szeretetet tőle, mert mindig teljesen szeret. Amikor ezt megértjük, már csak azon fáradozunk, hogy minél többet befogadjunk a teljességéből.

Szeptember 30.
Krisztus Teste vagyunk. Az Atya akkor is látja bennünk a Fiát, amikor sem mi, sem mások nem vagyunk képesek meglátni Őt egymásban. A Szentlélek tesz látóvá bennünket, legyünk jóba vele!

süti beállítások módosítása