Minden tanár rocksztár: elstartolt a VOLT
SZEMlélek 2019. június 25.

Minden tanár rocksztár: elstartolt a VOLT

A 27. Telekom VOLT Fesztivál új helyszínen nyitotta meg kapuit. Idén a Médiaunióval közös kampánnyal hívják fel a fesztiválozók figyelmét a tanárok és a tanári pálya megbecsülésének fontosságára.

volt.jpg

5 nap alatt mintegy 200 program várja a látogatókat. Koncertet ad a Black Eyed Peas, a Kiscsillag és a 15. születésnapját ünneplő Halott Pénz is.

A páneurópai piknik harmincadik évfordulójáról egy önálló helyszínnel emlékeznek meg, ahol "könnyed, fesztiválos formában" idézik meg 1989 és a határnyitás eseményét, azokat a fiatalokat megcélozva, akik életkorukból adódóan keveset tudnak az akkori eseményekről. A nappal közösségi, pihenő helyszínen esténként egy KGST-gyártmányú lakókocsiból létrehozott dj-pultból a nyolcvanas évek zenéi szólnak majd.

A fesztiválra egy a VOLT által ihletett rajzzal léphetnek be a 11 év alatti gyermekek, akiket a színfalak mögötti látogatással, bábszínházzal és PomPom partyval várnak. A rajzokat kiállítják és a nagyszínpad kivetítőin is bemutatják.

Idén a Médiaunióval együttműködve a Minden tanár rocksztár! elnevezésű kampánnyal hívják fel a fesztiválozók figyelmét a tanárok és a tanári pálya megbecsülésének fontosságára. A kampány lényege, hogy magyar zenészek, művészek párperces kisfilmekben mesélnek arról, számukra mit jelentettek tanáraik.

A MÁV-START és a GYSEV kombinált, a soproni helyi buszjáratok korlátlan használatát is biztosító jegyet kínál a VOLT Fesztiválra vonattal utazó diákoknak. A kombinált jegy a két vasúttársaság Budapest és Sopron között közlekedő járatain egy útra vagy menettérti utazásra használható fel, június 25. és július 1. éjfél között.

(Forrás: MTI, fotó: VOLT Official Facebook oldal)

süti beállítások módosítása