"Legyen!"
Varga Laci atya 2019. július 07.

"Legyen!"

Hiszünk, vagy csak látunk?

crucifixjo.jpg

Amikor nem tiszteljük Isten csendjét, hallgatását, könnyen fordulunk jósokhoz, szellemidézőkhöz, horoszkópokhoz. Bízz az Úr hűségében!

Mária legszebb szava Isten számára a "Legyen!". Az mi legfontosabb szavunk is Isten felé a "Legyen!", mert ekkor már él bennünk a bizalom!

Jézus testén a szögek helyei a Szeretet sebei. Aki kitart a szeretetben, az sebzett lesz! Akkor gyógyulsz, ha megmutatod sebeidet a Szeretetnek!

Mit kezdjünk a bűn ütötte sebekkel az Egyház testén? Amit Jézus, megbocsátott és átadta magát az Atya kezébe! Hiszem az Egyház "feltámadását"!

Mást látunk és mást hiszünk. Látjuk az ostyát és hisszük a benne lévő Krisztust. Látjuk az intézményes Egyházat és hisszük, hogy a feltámadott Krisztus teste. Hiszünk, vagy csak látunk?

Sokkal szívesebben harcolunk a körülöttünk lévő bűnösök ellen, mint a bennünk lévő bűnök ellen. Amikor ez utóbbit választjuk igazi szellemi harc kezdődik!

Amióta Jézus legyőzte a Sátánt, világszintű háború robbant ki, kontinentális szellemi harc zajlik. Keresztények ébresztő! A kereszteléskor megkaptátok a behívót!

süti beállítások módosítása