Maradj függő - de ne úgy!
Varga Laci atya 2019. július 14.

Maradj függő - de ne úgy!

fuggo.jpg

Ne ess kétségbe a sok bűn és rossz láttán! A szellemi háború már eldőlt, Jézus megnyerte. Neked, a győztes csapat tagjaként, csak a helyi csatákat kell Ővele megnyerned!

Legyél éber, mert a gonosz körüljár és keresi kit nyeljen el. Jó, ha tudod, nincs szabadnapja és soha nem megy szabadságra!  

Ha azt szeretnéd, hogy az ellenség, a gonosz ne találjon fogást rajtad, maradj függő! Az Atyától, a Fiútól, a Szentlélektől, az Igétől, az angyaloktól és a szentektől!  

Mi lenne, ha a bennünk és a másikban lévő rosszat nem egymás szemére hánynánk, hanem Isten szeretetének a mezejére terítenénk? Ő még ebből is életet fakasztana! 

A valóság szeretetéhez hozzátartozik annak elfogadása, hogy mindig lesz bennünk rossz és bűn. De végül rajtunk is a Szeretet fog győzelmet aratni!  

A neved fel van jegyezve a mennyben. Ha szeretnél oda jutni, sikerülni fog, addig pedig neked tartják fenn! Ez az igazi VIP hely! 

A Szeretet a tékozlókat, a házasságtörőket, az őt megtagadókat sem írja le. Számít rájuk! Éppen ez a bizalom segíti őket az újrakezdésben!  

(Fotó: pixabay)

süti beállítások módosítása