Valamit belopott egy kórházba a kalózlegenda (videó)
SZEMlélek 2019. július 18.

Valamit belopott egy kórházba a kalózlegenda (videó)

Súlyos beteg gyerekeket látogatott meg Jack Sparrow, mosolyt csalva az arcukra, boldogságot lopva a szívükbe. Azért egy mobiltelefont megpróbált lenyúlni...

sparrow0.jpg

– Mióta kapsz kórházi kezeléseket?
– Húsz éve.
– És hány éves vagy?
– Húsz.
– Úgy tippelem, te aztán igazán türelmes vendég lehetsz!

Ez a rövid dialógus magában foglalja Johnny Depp színész látogatásának lényegét a kanadai BCCH intézményben – súlyos beteg gyerekeket ápolnak itt. Némelyikükkel csak internetes kapcsolat által beszélhetett a kapitányi szerepet ezúttal szeretetből magára öltő művész, a "nagylány" esete pedig rávilágít, hogy van, aki felnőtt létére (Brit-Kolumbiában 19 év a nagykorúság határa) is gyermekkórházban fekszik – merthogy oda "kötődik" egész eddigi élete.

Az alábbi képre kattintva galéria nyílik...

Az 5,5 órán át tartó látogatásról bő 9 perces összefoglaló videó készült (az eseményre 2017-ben került sor, azóta 21 milliónál többször nézték meg a kisfilmet), amelyből kiderül, hogy a családtagok is kaptak a küzdelmes falak közé lopott mosolyból, ölelésből, szeretetből. Érthetően nem minden kis beteg reagált ugyanúgy a meglepetésre, ám a "kalózszív" valahogy mindig kitalálta, kinek mi okozna épp akkor és ott örömet.

Nem hazudtolta meg magát a filmbeli karakter: egy kis csokiért megpróbálta lenyúlni az említett ifjú hölgy telefonját. Ez persze csak móka volt – a valóságban egy szelfi készült az eszközzel, ami ott maradt a színész távozása után is. És néha egy közös fotó a legtöbb, ami ilyen helyzetben adható.

sparrow_szelfi.jpg

süti beállítások módosítása