Bizalomépítés négy keréken
SZEMlélek 2019. szeptember 16.

Bizalomépítés négy keréken

Nyílt héttel ünnepli 30 éves születésnapját a Duna Autó, az Autóváros, a SZEMlélek stratégiai partnere. Most igazán érdemes benézni hozzájuk!

duna30.jpg

Szinte hihetetlennek tűnik, de pár hónapja megkezdett együttműködésünk során több tízezer kilométer került abba a szürke Nissan Qashqai modellbe, amit a Duna Autó biztosít a SZEMlélek számára. A megtett távolság eredménye kézzel fogható, számszerűsíthető: tucatnyi interjú, tudósítások, előadások sorakoznak egymás után, amelyek mind a társadalmi párbeszéd előmozdítását, vitalizálását szolgálták. Útitárs című műsorunk eddigi 7 adásában – ide kattintva megtekinthető mind – olyan személyiségek utaztak és beszélgettek az autóban, mint Gerendai Károly, Kepes András, Geszti Péter, Veiszer Alinda, Szöllősi Györgyi, Hodász András, Beer Miklós, a Bolyki fivérek...

Ezek a párbeszédek, találkozások, tartalmak nem jöttek volna létre, ha nincs a Duna Autó. De van, már 3 évtizede, s amíg mi az ötödik születésnapunkra készülünk, ők szeptember 16-21. között nyílt hétvégével várják mindazokat, akik épp autót vásárolnának, érdeklődnek a legújabb modellek, technológiák iránt, vagy egyszerűen csak meg akarnak ismerkedni a 18 márkakereskedés nyújtotta színes kínálattal, hátha érdemes elgondolkodni a járműváltáson.

A nyílt hétvégéről ide kattintva olvasható részletesebb információ.

A képre kattintva érhető el interjúnk a Duna Autó vezérigazgatójával:

5_12.jpg

 

Különösen aktuális lehet ez nagycsaládosok számára, de a fiatalostól a praktikuson át az elegánsig megdöbbentően széles a ténylegesen autóvárosnyi kínálat, hiszen még haszongépjárműveket is forgalmaz a Duna Autó.

Hogy mitől más ez a nyílt hét annál, mint ha egyszerűen besétálnánk hozzájuk? Akciók, ajándékok, valamint egy olyan játékos lehetőség várja a látogatókat, amely számos nyeremény (például élményautózás a Hungaroringen, szerviz kupon, wellness utalvány) mellett 1 millió forintos kedvezmény is nyerhető új autó vásárlásához.

Szeptember 21-én családi nappal zárul a születésnapi nyílt hét, ahol a gyermekek számára sok érdekes, játékos programmal készülnek a szervezők, a felnőttek pedig közben akár azzal is szembesülhetnek, hogy mit rejt egy elektromos autó belseje – ezt egy félbevágott Nissan Leaf modell fogja szemléltetni.

A nyílt hét idején hétköznapokon 8-18 óra között, szombaton pedig 9-14 óra között tartanak nyitva az óbudai telephelyen található márkakereskedések (Budapest III.kerület, Zay u. 24.)

Ez a cikk a SZEMlélek és a Duna Autó partnersége keretében készült, abban a reményben, hogy sokáig járhatunk együtt a társadalmi bizalomépítés útján.

duna30_1.jpg

Boldog születésnapot, Duna Autó!

süti beállítások módosítása