Makláry Ákos: Káros és romboló a közvéleményt ilyen módon sokkolni
SZEMlélek 2019. október 09.

Makláry Ákos: Káros és romboló a közvéleményt ilyen módon sokkolni

A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének (KÉSZ) elnöke a magyar politikusok magánéletével kapcsolatos információk terjesztéséről fejtette ki a véleményét.

maklary1_1.jpg

A KÉSZ elnöksége néhány napja felelős választásra buzdította a szavazópolgárokat, a közleményük ide kattintva olvasható a SZEMlélek felületén.

Alig egy héten belül ismét megszólalt a szervezet elnöke – a Népszava megkeresésére az alábbiakat nyilatkozta Makláry Ákos, amelyet hozzájárulásával változatlan formában, teljes egészében közlünk az alábbiakban.

„A választási kampány során nyilvánosságra hozott, a jelöltek magánéletét érintő, beazonosíthatatlan forrásból származó információk nem a választás tétjéről szólnak. Káros és romboló ezeket terjeszteni, a közvéleményt ilyen módon sokkolni. A közelgő választásra megjelentetett nyilatkozatunkban megfogalmazottak szerint kiemelkedően fontosnak tekintjük a jelöltek politikai tevékenysége esetében a keresztény erkölcsiség, a közbeszéd tisztasága, az élet- és környezetvédelem iránti felelős elköteleződést.”

süti beállítások módosítása