Milyen nyomot hagysz magad után a világban?
SZEMlélek 2019. október 13.

Milyen nyomot hagysz magad után a világban?

Létezik a pokol, és már földi életünk során belekóstolhatunk, melyen lehet oda kerülni.

tanosveny5.jpg

– Életünk célja felnőni oda, hogy a mennyei lakomán mi is helyet foglaljunk – mutat rá a Keresztény Tanösvény újabb állomását jelképező videóüzenetben Böjte Csaba.

A Hiszekegy aktuális szakasza mentén emlékeztet: Jézus megtapasztalta a kereszten a poklot. – Van Isten nélküli világ, szeretet nélküli világ, van pokol, már itt a Földön is.

Csaba testvér hisz benne, hogy Isten mindenkit üdvözíteni akar, de a tetteink, szavaink visszahatnak ránk. Az önzés, kapzsiság, lustaság, a jóságtól elfordulás nem csupán fájdalmat okoz, hanem lehetetlenné teszi, hogy megteremjük azokat a gyümölcsöket, amelyek a szeretet útján járva gazdagítanák a világot és bennünket is.

– Mindannyiunk számára nyitva áll a lehetőség a mennyei lakomára, ahol nincs utolsó, nincs első vendég, ahol mindenkit szeretettel fogad az Atya – mutat az örök élet perspektívája felé Böjte Csaba, aki szerint nem mindegy, milyen nyomot hagyunk magunk után a világban.

A Keresztény Tanösvény egyik médiatámogatója a SZEMlélek értékmagazin.

Ide kattintva elérhető a Keresztény Tanösvény Facebook-oldala, ahol nem csupán a kezdeményezéssel kapcsolatos médiatartalmak érhetőek el egy helyen, hanem kérdezni, javasolni, hozzászólni is lehet az egyes állomások gondolatébresztő felvetéseihez.

süti beállítások módosítása