Már kapható az okosrózsafüzér
SZEMlélek 2019. október 19.

Már kapható az okosrózsafüzér

Imádság-kiegészítő mellett másra is használható: az elégetett kalória és a megtett lépések száma is nyomon követhető az eszköz által.

okosrozsa.jpg

A Vatikánban gondoltak egy merészet, és piaci termékként elkészítettek egy olyan kütyüt, ami lehet karkötő, egészségmegőrzést támogató eszköz, de egy mobiltelefonos alkalmazás segítségével leginkább a rózsafüzér rendszeres imádkozásához nyújthat hasznos támogatást.

A kapcsolódó alkalmazás végigvezet a rózsafüzér "használatának" mikéntjén, emellett a katolikus hittel kapcsolatos olvasmányokat is felkínál használójának.

okosrozsa1.jpg

Ide kattintva lehet eljutni a honlapra, ahonnan megrendelhető – egyelőre csak olaszországi címre – a víz- és porálló eszköz, ami egy feltöltéssel pedig 4 napnyi használatot bír. A dobozába vezeték nélküli töltőállomást is csomagolnak. A készülékhez tartozó alkalmazás három nyelven, angolul, olaszul, valamint spanyolul képes megjeleníteni az adatokat. Mindennek megkérik az árát: 99 eurót kérnek, ami összességében (adó, házhoz szállítás) 30-40 ezer forint közötti összeget jelent. Egyelőre magyarországi címre még nem rendelhető.

(Forrás: erosary.clicktoprayerosary.org via hvg.hu)

süti beállítások módosítása