Olivia Newton-John nadrágját árverezték Los Angeles-ben 
SZEMlélek 2019. november 06.

Olivia Newton-John nadrágját árverezték Los Angeles-ben 

Olivia Newton-John a Grease című musicalben viselt fekete bőrdzsekijét és szűk fekete nadrágját is elárverezték egy szombati Los Angeles-i árverésen. Grease ruhája egy jótékonysági aukció része volt. Az összes összegyűjtött pénzt, összesen 2,4 millió dollárt, a Newton-John ausztráliai rákkezelő központjának adományozzák, ugyanis a 71 éves színésznőt rákkal kezelik. 

most-iconic-beauty-movie-moments-grease-sandy-1620x911.jpg

A jótékonysági árverés az elmúlt szombaton volt Los Angelesben, és a bevétel a  színésznő ausztráliai rákkezelési központját támogatja. A híres szerelésben énekelte Newton-John partnerével, John Travoltával a You're the One That I Want című számot az 1978-as musicalfilmben.

A Nagy-Britanniában született, de Ausztráliában nevelkedett színésznő harmadszor küzd a mellrákkal. Először 1992-ben diagnosztizálták a betegséggel. Ezt követően segített létrehozni Melbourne-ben az Olivia Newton-John Rák Wellness és Kutató Központot, amely a betegség testi és lelki vonatkozásaival is foglalkozik.

Az árverésen mintegy 500 kikiáltási tárgyra lehetett licitálni. Köztük volt a film eredeti forgatókönyve és az a rózsaszínű ruha is, amit Newton-John a film premierjére vett fel. A Pink Ladies kabátot 50 000 dollárért adták el. A rózsaszín ruhát, amelyet a színésznő viselt a film 1978-as premierjén, 18 750 dollárért adták el. Olivia Newton-John elmondta, hogy hónapokig tartott, amíg kiválogatta az árverésre szánt tárgyakat, de már nem ragaszkodik a dolgaihoz, így nem volt nehéz tőlük megválnia.

(Forrás: Origo.hu)

 

 

 

süti beállítások módosítása