Melegszik a Disney, hevülnek a rajongók
SZEMlélek 2019. november 09.

Melegszik a Disney, hevülnek a rajongók

„A Disney nagy hibát követ el, ha feladja a családbarát szórakoztatást a felnőtteknek szánt tartalmak javára” - kritizálja a szervezetet egy keresztény családi szervezet, miután a Disney megerősítette, hogy a "Csillagok háborúja ellenállás" című rajzfilm két szereplője homoszexuális párt alkotnak.

star-wars-gay-couple-orka-flix.jpg

A gyereksorozat második évadát megelőző sajtótájékoztatón a gyártók büszkén megerősítették, amit a nézők már korábban is sejthettek, hogy Orka és Flix egy párt alkotnak. A két szereplő nem emberi lényt jelenít meg a George Lucas által létrehozott "Csillagok háborúja" univerzumban, melynek második évadát október hatodikán kezdték vetíteni. Az első évadot, kiemelkedő filmként jelölték Emmy díjra gyerekfilm és sorozat kategóriában.

A homoszexuális pár egy gyermek Disney-showban "hatalmas csalódás" - írja Monica Cole, az Egymillió Anya nevű szervezet vezetője.

Az "Egymillió Anya" olyan anyák szövetsége, akik az erkölcsileg rossz és nem életkornak megfelelő tartalommal bíró szórakoztató produkciók ellen küzdenek. Ez a keresztény "American Family Association" alszervezete. A tagok szerint a film melegpropagandát terjeszt, mellyel befolyásolják a filmet megnéző gyerekeket.

Nemrég hasonlóan emelték fel szavukat a Toy Story 4. egyik jelenete miatt is.

(Forrás:kath.net Kép:vanityfair.com)

süti beállítások módosítása