Súlyos beteg kisfiúnak gyűjt a Baptista Szeretetszolgálat
SZEMlélek 2019. november 26.

Súlyos beteg kisfiúnak gyűjt a Baptista Szeretetszolgálat

A pilisszentkereszti Balla Gergő és családja súlyos helyzetbe került, ezért a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtést indított egy külföldi gyógykezelés lehetősége érdekében.

75521702_102138307920758_5191270689423753216_n.jpg

Gergőt tünetmentessé és gyógyulttá nyilvánították 2014-ben. Idén november elején derült égből villámcsapásként a legrosszabb rémálom köszöntött a családra, amikor furcsa jeleket kezdtek látni rajta. November 8-án a sürgősségi MR vizsgálaton kiderült, hogy a kisagyában sajnos több rosszindulatú daganat kiújult. A daganat típusát csak egy műtét után lehetne meghatározni, de Gergőnél ezek olyan helyen vannak, hogy a műtéti eljárás kizárt. Egyszer már sikerült a csoda, ezért a család töretlenül hisz és bízik abban, hogy ez újra megtörténik, és a kiújult agresszív tumorok az agyában hamarosan elmúlnak, és Gergő újra teljes életet élhet.

Itthon nem tud megfelelő kezelést kapni, így hazai kezelőorvosával egyeztetve egyetlen kiútként a kölni klinikán találtak számára terápiás lehetőséget, ahol egy személyre szabott kezelési terápiát állítanak össze. Ez megközelítőleg 35-40 millió forintba kerül, és ehhez kérik az anyagi segítséget. Gergőt december 2-án 11 órakor fogadják Kölnben. A segélyszervezet kéri, hogy aki szeretne segíteni, a részletekről a Baptista Szeretetszolgálat honlapján tájékozódjon.

Forrás:MTI OS Kép:Összefogás Gergő gyógyulásáért facebook oldala

 

 

süti beállítások módosítása