Önkénteseket keresnek a hallássérültek jótékonysági vásárára
SZEMlélek 2019. november 28.

Önkénteseket keresnek a hallássérültek jótékonysági vásárára

Egy-egy órányi segítés is sokat számít.

aa2_1.jpg
A Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért évek óta lehetőséget kap a XII. kerületi önkormányzattól arra, hogy a fogyatékos kollégáik által készített termékeiket árusítsák, továbbá hogy az alapítvány bemutatkozzon, a munkatársaik pedig beszélgessenek a látogatókkal.
Az alapítvány képviselői a Hegyvidéki polgármesteri hivatal előtt és mellett kialakított közösségi téren a Hegyvidéki Karácsonyi Vásáron lesznek megtalálhatóak közel harminc napon keresztül.
Nagyon számítunk önkéntesekre is, akik segítenek feldíszíteni, karácsonyi hangulatba hozni a kis vásári környezetünket. Várunk szeretettel  egy-egy órára is árusításban segítő kedves embereket. Néhány óra is sok támogatás fogyatékkal élő kollégáinknak. Köszönet annak, aki vállalkozik rá, akár közérdekű munkavégzés keretében is
aa1_4.jpg
Várunk minden kedves érdeklődőt, szívesen beszélgetünk, szép termékeink vannak, melyek kedvező áron, újrahasznosított, természetes anyagokból készülnek. Ünnepi dekorációk, mécses tartók, tárolóeszközök, kitűzők, tálak, karácsonyfadíszek, mikuláscsizmák  és még sok egyéb - fogalmaznak.
(Forrás: MTI/OS; fotó: munkakoralap.hu)
süti beállítások módosítása