Az abortusztól megmenekült gyermek futballsztár lett
SZEMlélek 2020. január 06.

Az abortusztól megmenekült gyermek futballsztár lett

20 évvel azután, hogy édesanyja hátat fordított az abortuszklinikának, a fia rekordot rekordra halmoz a pályán.

web3-j_k_-dobbins-ohio-state-football-player-063_1191112207.jpg

Nemrég egy mérkőzés félidejében Gus Johnson, a FOX sports tudósítója kiderítette, hogy J.K. Dobbins csupán azért lehet tagja a csapatnak, mert 20 évvel ezelőtt anyja igazán bátor döntést hozott.

Johnson elmesélte a nézők millióinak, hogy Dobbins édesanyja, Mya 18 éves korában teherbe esett. Mint sok várandós tinédzser, aki ebben a helyzetben találja magát „orvoshoz ment, mert a csecsemő elvetetésén tűnődött, de meggondolta magát”- osztotta meg a nézőkkel.

Noha ez a hír sokkolta a sportrajongókat, Mya példája bátoríthatja a hasonló helyzetben lévő nőket, és segíthet nekik meggondolni magukat, még ha kezdetben az abortuszt is látták jó megoldásnak.

Mya története igazán inspirálóan hathat, hiszen nem tudhatta, mikor meghozta a döntését, mit is érhet el gyermeke. De ez a történet a hitről is szól. Hit abban, hogy Isten vezette őt az úton, és hit abban is, hogy képes lehet mindössze 18 évesen anyává válni.

Bár Mya fiát „csoda babának” nevezi, az igazi csoda valószínűleg abban az útban rejlik, amelyet Isten szánt Mya-nak és fiának, továbbá minden olyan várandós fiatal nőnek, akik hasonló, élet-halál döntés előtt állnak.

(Forrás: aleteia.org)

süti beállítások módosítása