Lelki beszélgetést vállalnak szerzetesek és világi szakemberek
SZEMlélek 2020. március 26.

Lelki beszélgetést vállalnak szerzetesek és világi szakemberek

Bárki kérhet időpontot, hogy telefonon vagy interneten megossza gondjait, kérdéseit.

aa1_96.jpg
A jezsuiták, valamint az Ignáci Lelkiségi Központban képződött szakemberek a koronavírus-járvány idején az online lelki beszélgetés lehetőségét kínálják fel. A kezdeményezés mindazoknak szól, akik kérdéseiket, bizonytalanságaikat, akár örömeiket Isten elé szeretnék vinni, elcsendesednének vagy az imádsághoz kérnek segítséget. A szabad időpontokra a rend által elkészített naptáron keresztül lehet jelentkezni.

A koronavírus-járvány sajátosan színezi meg a nagyböjti időt: felborította életvitelünket, megállásra késztet, vagy legalábbis arra ösztönöz, hogy újragondoljuk napi teendőinket, és szembesüljünk határainkkal. Sok minden történik ilyenkor az emberben: nagy hullámokat élhet át, és lehetnek kérdései, bizonytalanságai, örömei.
A jezsuiták, valamint az Ignáci Lelkiségi Központban képződött szerzetes és világi szakemberek ezért az online lelki beszélgetés lehetőségét kínálják fel mindazoknak, akik kérdéseiket Isten elé szeretnék vinni, elcsendesednének vagy az imádsághoz kérnek segítséget. (Gyónásra ezen a fórumon nincs lehetőség.)

A szabad időpontokra a jezsuita.hu-n elérhető naptáron keresztül lehet jelentkezni. 
(Forrás: MTI/OS; fotó: pxhere)