Köszönetet mondunk!

Ma, a Szemlélek születésnapján olvasóinkat is ünnepeljük, akik hűségesen osztoznak velünk értékeinkben.

Amikor 2014. november 30-án megjelent az első bejegyzés a Szemléleken, nem lehetett sejteni, mivé formálódik ez a történet.

A közreadott cikkeket már rég nem számoljuk, a frissen megjelent, ötödik interjúkötetünk ugyanakkor fontos eszköze annak, hogy összefoglaljuk, mit köszönhetünk e magazin eddigi létének. A 25 egyházi vezető vallomása segíthet rácsodálkoznunk, mennyire gazdag, mennyire sokszínű a katolikus egyház – éspedig a világegyház, olyan nemzetekre történő kitekintéssel, mint Szíria, Ruanda, Haiti, és a talán jobban ismert német, francia, olasz, kárpátaljai, szerb hitélet aspektusait is érintve.

Az elmúlt kilenc év médiaszolgálata nem jöhetett volna létre a Szemlélek barátai, elkötelezett támogatói nélkül. Nem csupán az anyagi, de az erkölcsi és a társadalmi segítségért is köszönetet mondunk olvasóinknak, bátorítóinknak, értékközösségünk tagjainak. Nélkülük ma aligha létezne ez a felület.

A Szemlélek továbbra is egyenes, világos úton kíván haladni, és örömmel üdvözlünk mindenkit, aki társul szegődik hozzánk – együtt haladni jó!

Megköszönve olvasóink, barátaink hűségét, kérjük, hogy továbbra is tartsanak velünk, és lehetőségük szerint akár kisebb összeggel is támogassák missziónkat! Aki fennmaradásunkat rendszeres adománnyal segíti, annak köszönetként elküldjük a Pásztorok Könyvét.

Egyenes, világos – ez a Szemlélek, így haladunk tovább.