Te is támogathatod a Szemléleket!

Olyan magazin készítése a célunk, ami rólunk szól, amely teret ad különböző nézeteknek, és amely nem kívánja pártpolitikai alapon relativizálni az igazságot, a közjót, a valóságot. Úgy tapasztaljuk, senki nem birtokolja a teljes igazságot, de feltételezzük, hogy mindenkiben ott rejtőzik valami talentum, érték, kincs, ami közelebb vihet bennünket az igazság megismeréséhez és egymáshoz is.

Hogyan segítheted a magazin működését?

A Szemlélek Alapítványt egyszeri és rendszeres támogatással is segítheted. Hálásan fogadunk minden támogatást, összeghatártól függetlenül.

Szervezet neve: Szemlélek Alapítvány
Bankszámlaszám: 10400511-50526986-65751014

Támogatásodat belföldi utalás formájában is elküldheted, vagy választhatod gyors és kényelmes online támogatási rendszerünket, amelyhez a PayPal fizetési rendszerét használjuk. Ezen keresztül PayPal accountoddal vagy bankkártyával is fizethetsz.

Támogatod a munkánkat? Szeretnénk megajándékozni!

Rendszeres támogatóinknak 2500 Ft-os havi rendszeres támogatás felett, egyszeri támogatóinknak pedig 10.000 Ft adomány felett ajándékba adjuk a 2023 decemberében megjelent Pásztorok Könyve című interjúkötetünket.

Hogy hozzád is el tudjuk juttatni az ajándékot arra kérünk, küldd el nekünk a neved, postacímed és a telefonszámod az címre.

Támogatás indítása

1. Adományozás gyakorisága:

Havi rendszeres Egyszeri

3. Adomány összege:

2.500 Ft 5.000 Ft 10.000 Ft

  Kérjük töltsd ki az alábbi információkat.


  Gyakran Ismételt Kérdések

  Miért kér támogatást az olvasóktól a Szemlélek?

  Az elkötelezettségnek és a pártoktól, gazdasági érdekcsoportoktól való függetlenségnek az az ára, hogy nem számíthatunk senki mástól működésünk biztosítására, csak azoktól, akik fontosnak, szükségesnek tartják tevékenységünket. Hiszünk benne, hogy sok apró adomány összeadódva képes fenntartani missziónkat.

  Miért éppen a Szemléleket támogassam a sok újság közül?

  Hazánkban jelenleg több olyan médium létezik, amely ismert okokból nem tudna fennmaradni olvasói hozzájárulás nélkül. Azok, akik fontosnak tartják az ilyen médiumokat, akár többet is támogathatnak egyszerre. A Szemlélek egyediségét az indulatmentesség, a kérdező hozzáállás, a magas szellemi hozzáadott érték jelenti.

  Ad a Szemlélek számlát a támogatásról?

  Nem. Alapítvány lévén támogatásod adománynak minősül, ezért külön nem küldünk róla számlát.

  Közhasznú adománynak számít-e a Szemlélek támogatása?

  A Szemlélek Alapítvány jelenleg nem tartozik a közhasznúként nyilvántartott szervezet közé, így nem számít közhasznú adománynak a Szemlélek támogatása.

  Cégként küldhetek-e támogatást?

  Bárki – akár cégek, akár magánszemélyek, akár szervezetek – támogathatják a Szemléleket, amennyiben egyetértenek küldetésünkkel. Politikai pártoktól nem fogadunk el támogatást.

  1%-ot felajánlhatok-e a Szemléleknek?

  Mivel a Szemlélek Alapítvány egyelőre nem közhasznú szervezet, nincs lehetőség az adó 1 százalékának felajánlására. Ez a helyzet a későbbiekben változhat.

  Kihez fordulhatok további kérdéseimmel?

  Akár a magazin tartalmával, akár a szerkesztőséggel, akár támogatással kapcsolatban a kérdéseket az címen várjuk.

  Köszönjük, hogy adományoddal te is segíted küldetésünk megvalósítását!

  Amennyiben kérdésed van a támogatással kapcsolatban, ide kattintva írhatsz nekünk.