Te is támogathatod a Szemléleket!

Szemlélek értékközösség

Milyen újság a Szemlélek?

Olyan magazin készítése a célunk, ami rólunk szól. Rólunk, magyar emberekről és mindarról, ami érint bennünket, ami körbevesz, ami meghatározza az életünket.

Olyan felület kíván lenni a Szemlélek, amely teret ad különböző nézeteknek, hiszen sokfélék vagyunk, de nem próbál függetlennek látszani. Mindannyian tartozunk valahová, a Szemlélek szerzői közösségét pedig olyan emberek alkotják, akik egységesen értéknek tartják a valódi párbeszédek lehetőségét, fontosnak érzik, hogy nyitottak legyünk a tőlünk eltérően gondolkodók véleményének megismerésére, emellett erősíteni kívánják az emberek társas tevékenységeit és azok megvalósulásait, a közösségeket.

Olyan újság a Szemlélek, amely nem kívánja pártpolitikai alapon relativizálni az igazságot, a közjót, a valóságot. Úgy tapasztaljuk, senki nem birtokolja a teljes igazságot, de feltételezzük, hogy mindenkiben ott rejtőzik valami talentum, érték, kincs, ami közelebb vihet bennünket az igazság megismeréséhez és egymáshoz is.

Miért támogasd a Szemléleket?

Bár kitűzött céljaink nem tűnnek különlegesnek, a mai Magyarországon nem számíthatunk senki másra e törekvések megvalósításában, csak önmagunkra: a szerzőkre és az olvasókra.

A Szemlélek szerzői közössége azzal az elkötelezettséggel kezd hozzá minden újabb napon az értékek közvetítésébe, a témák felvetésébe, amely bizalomra épül. Bízunk benne, hogy vannak, akik fontosnak tartják ezt a küldetést, örülnek annak, hogy ilyen indulatmentes, nem valakik ellen irányuló hang is jelen van a hazai média világban.

A Szemlélek azért sem független, mert az említett elkötelezettségnek ára van: olvasóinktól, támogatóinktól függünk. Addig lesz Szemlélek, amíg lesz, aki támogatja.

Szemlélek támogatás
medium.com

Hogyan segítheted a magazin működését?

Hálásan fogadunk minden támogatást, összeghatártól függetlenül. A magazin fenntartója a Szemlélek Alapítvány, ezen a szervezeten keresztül lehet segíteni tevékenységünket.

A Szemlélek Alapítvány számlaszáma:

10400511-50526986-65751014

Hamarosan rendszeres támogatásra is lehetőséget biztosítunk, ennek részleteiről honlapunkon fogunk tájékoztatást nyújtani.

Köszönjük, hogy adományoddal te is segíted küldetésünk megvalósítását!

Amennyiben kérdésed van a támogatással kapcsolatban, ide kattintva írhatsz nekünk.