Te miért olvasod a Szemléleket?

Magazinunk nem teljesen független: azért működik immár egy évtizede, mert akik kedvelik, azok közül egyre többen támogatják a fennmaradását.

Hálásak vagyunk érte, hogy szerkesztőségünk folyamatosan megtapasztalhatja annak a „vízen járásnak” a pozitív oldalát, amely garantálja, hogy

sem gazdasági, sem politikai, de még egyházi vezetői részről sem tud senki „leszólni”, hogy miről írjunk, miről hallgassunk.

Azért nem vált szerzői közösségünk különféle érdekek játékszerévé, mert folyamatosan az általunk meghatározott misszió áll a szemünk előtt: a békés társadalmi párbeszéd előmozdítása, a keresztény értékek képviselete által. Aki ebben partner, azzal szívesen együttműködünk.

Mostanra több százan felismerték, hogy tényleg csak akkor tudjuk ezt a küldetést folytatni, ha kellő számú olvasónk dönt úgy, hogy nem csupán kedveli, de támogatja is a Szemléleket. Van olyan nap, amikor 20-30 jelzés is érkezik 500, 1500, 5000 Ft küldéséről – ki mennyit tud a közös ügyre szánni. Ezek az apró üzenetek a Szemlélek nagy táborának, olvasóközösségének életjelei.

Az adományok azt is lehetővé teszik, hogy bárki szabadon olvashassa cikkeinket, hallgathassa podcastműsorainkat, lapozhassa galériáinkat.

Tudjuk, hogy nem mindenki kedveli a Szemléleket – ez természetes –, és a kedvelők sem mind váltak eddig támogatóvá.

Most arra hívunk, hogy további fennmaradásunkhoz, újabb terveink megvalósításához te is járulj hozzá, lehetőleg rendszeres, havi adománnyal! Az összeget rád bízzuk. A támogatási lehetőségeket ITT TALÁLOD.

Annak különösen örülnénk, ha IDE KATTINTVA megírnád nekünk, te miért olvasod a Szemléleket, mit jelent neked ez a magazin.

Már össze is gyűjtöttünk néhány ilyen véleményt, ezeket láthatod az alábbiakban:

Köszönjük, ha továbbra is olvasod, kedveled és támogatod a Szemléleket!