A világnak szüksége van a te életszentséged fényére

Minden ember adhat ott, ahol van és abból, amije van. Jézus Krisztus követőiként a világosságunk növekszik és egyre inkább láthatóvá válik a környezetünk számára.

Jézust is megvádolták és hazudozva minden rosszat fogtak rá. Nem sértődött meg, hanem ezt is arra használta, hogy hirdesse, elérkezett az Isten országa. Példát adott, kövesd!

Életünk célja a mennyek országa. A tét Krisztus követése. A boldogságok pedig ebből következnek.

A világnak szüksége van a te életszentséged fényére, hogy világosságodban megláthassák Krisztust.

A törvény teljessége a Krisztusban megtestesült szeretet. Aki hisz benne és tettekre váltja szavait, nagy lesz az Isten országában.

Hosszú az út a bosszúálló Istentől a szelíd, alázatos, irgalmas Istenig, aki Jézus Krisztusban megjelent. Amikor őt megismerjük, már képesek leszünk az ellenségeinket is szeretni.

A mi igazságunk, Jézus Krisztus, minden igazságot fölülmúl. Őbenne minden megosztottság megszűnik, a harag megbocsátásba fordul. Benne élsz, így te is békességteremtő lehetsz.

Megkeresztelkedésünk óta prófétai küldetésünk van. Korunknak nagy szüksége lenne olyan prófétákra, akik nem a saját üzeneteikbe, hanem Isten szavába szerettek bele, és vállalják a prófétai sorsot is.