Sosem vagyunk egyedül

Érezhetjük magunkat magányosnak, elhagyatottnak – ilyenkor komoly erőfeszítés lehet a hitünket gyakorolni. Jézus Krisztus – Laci atya által – most is arra bíztat minket, hogy higgyük el: sosem vagyunk egyedül.

Otthontalanságunk fájdalmát gyógyítja Krisztus, az Atya által készített otthonnal a szívünkben, és örök otthonunkkal a Mennyben.

Amikor úgy érzed, hogy mindenki elhagyott, hidd el, hogy nem maradtál egyedül. Adj hálát Jézus jelenlétéért, akkor is, ha nem érzed és meg fogod tapasztalni, hogy igaz.

Krisztus bennünk a megdicsőülés reménye. Odaadta magát, hogy mi is átadjuk, felajánljuk magunkat neki. Ezzel kezdődik az Atya dicsőségében való részesedésünk.

Érted is, és neked is odaadta magát Jézus, hogy szent lehess. Hálából te is add át, ajánld fel magadat neki, hogy szentté válhass az igazságban.

Egységünk forrása a Szentlélek által bennünk élő Isten. Hisszük, hogy a másik ember is Krisztus képmása, az Atya gyermeke. Egyek vagyunk, csak láthatóvá kell tennünk.

Szeresd Jézust mindennél jobban. Találj társakat, akikkel követed őt és mutassátok meg tetteitekkel, lelkiségetekkel, hogy Krisztus él!

Akik igent mondtak hivatásukra, az életszentségre, azokban a Szentlélek láthatóvá teszi Jézus Krisztust, és hihetővé, hogy feltámadt, él.