Hogyan törhetjük meg az erőszak ördögi körét?

Járványok, háborúk, válságok életünk minden területén. Mit is tegyünk, hogyan vigasztalódjunk? Istennek hála, Laci atyánál mindig vannak válaszok.

Vigasztaló, hogy újra eljön. Türelem, amíg el nem jön. Hit abban, hogy jelen van köztünk és bennünk. Uram töltsd csordultig szívünket az utánad való vágyakozás olajával!

Bocsáss meg az ellened vétőknek! Csak így tudod megtörni az erőszak ördögi körét magadban és felragyogtatni az irgalmasság ajándékát másoknak.

Miért tegyünk többet, mi az Úr szolgái, mint eddig? Mert Ő úgy van köztünk, mint egy szolga. Mindent megtesz értünk, és ma is teljesen odaadja magát nekünk.

Gyógyulásunk akkor lesz teljes, ha nem csak a betegség tünetei szűnnek meg, hanem elfogadjuk Jézust személyes megváltónknak és dicsőítjük, imádjuk őt.

Krisztus van az Eucharisztiában és az Igében. Ott van a hívőkben és a szegényekben. Isten országa, szeretet uralma elérkezett. Ha hiszed, meglátod Isten dicsőségét.

Járványok, háborúk, válságok életünk minden területén. Csak, amit az Atya és Jézus iránti szeretetből tettünk, az lesz maradandó. A többi elpusztul. Ne félj, csak higgy és szeress!

Jézus példát adott arra, hogyan kell imádkozni, állandóan kapcsolatban lenni az Atyával. Amikor ebből az állandó jelenlétből fakadnak az imádságaink, minden megváltozik, elsősorban az imádkozó.