Mit találhatunk a bizalom zarándokútján?

Mind úton vagyunk, és szeretnénk eljutni valahova. Érdemes elgondolkodni az év utolsó napján is, hogy merre és hogyan tovább. Laci atya segítségünkre lesz!

Szűz Mária hitt Isten szavában, befogadta az Igét, és megtette, feltétel nélkül, amit kért. Ezért Isten felmagasztalta őt. Ne csak kérd a segítségét, hanem kövesd is a példáját. Áldott karácsonyt!

A bizalom zarándokútján biztosan rátalálsz a Szeretetre. Ne félj elindulni ezen az úton Isten felé, magad és az embertársaid felé!

A Jó Pásztor hol megvédi bárányait, hol beküldi őket a farkasok közé, hogy tegyenek tanúságot az ellenségszeretet erőszakot megtörő hatalmáról.

Fogadd el személyes megváltódnak a betlehemi Gyermeket, és tápláld kapcsolatotokat az örök élet igéjével és az örök élet kenyerével.

Ahhoz, hogy megtedd a mennyei Atya akaratát, szükség van az elhatározásra, és a vágyra. Kérd a Szentlelket, izzítsa fel szívedben a vágyat az engedelmesség után!

A Szentlélek benned él! Drága vendég, akinek fontos az üdvösséged. Tanuld meg meghallani és megkülönböztetni indításait a hamis hangoktól.

Naponta imádni és dicsőíteni Istent. Ez a forrása az evangélium hirdetésének, a közösségek születésének és a gyógyulásoknak.