A Kinyilatkoztatás fölötte áll minden egyéb hagyománynak

Ma van a betegek világnapja, és Laci atya evangéliumból merítő szavai igazán gyógyító hatással vannak az emberi lélekre. Olvassuk szeretettel!

A Szentlélek segítségével izzítsd fel szívedben az evangélizáció tüzét. Terád is számít, téged is felkent erre megkeresztelésedkor az Atya.

Krisztustól megérintve lenni, Krisztussal megérinteni másokat és Krisztust érinteni a szenvedőkben, teljes gyógyulás.

Vannak szokásaink, amiket hagyomány címén „szentségi” szintre emelünk. És van a szent Hagyomány, a Kinyilatkoztatás, ami fölötte áll minden egyéb hagyománynak. Ez utóbbi legyen számodra az iránytű.

Vigyázz a szíved tisztaságára, mert belőle indul ki az élet. Tisztítsd meg a vágyaidat a gőgtől, kevélységtől és a megkeményedéstől!

Üres, felszínes, önközpontú, csak az ajkaddal végzett istendícséret, vagy szeretetével betöltött, Őt, önmagáért dicsőítő imádás? A határ a szívedben van!

Nyíljon meg a füled, a szemed, a szíved Isten jóságára, szépségére, szeretetére, igazságára és nyíljon meg a szád mindennek hirdetésére!

Minden jóság, együttérző segítség, gyengédség a betegek felé, gyógyulás és az Élet győzelme a halál kultúrájában. Ha a szenvedők középpontban vannak, Jézus is életed központja lesz.