A legnagyobb csoda minden nap ajándék

Mindennél nagyobb van itt, mondja Laci atya. Legyünk hálásak örömünk legfőbb forrásáért!

Szemléld az Úr jelenlétét az eucharisztiában, vidd az Úr jelenlétét magadban az emberek közé és ismerd fel az Úr jelenlétét közöttük is.

A gazdag ifjú legnagyobb kincse, mivel megtartotta a parancsokat, hogy tökéletesnek gondolta magát. Ezt elengedni nehezebb, mint eladni mindenét és szegénnyé, lenézetté válni.

Krisztus, akié minden, érted szegénnyé lett, hogy neked ajándékozhassa gazdagságát, Isten országát és a mennyek országát. Kövesd őt és a tiéd lesz.

Isten szeretetének fokozatai. Először manna minden napra, majd kenyér több ezer embernek, végül önmaga élő kenyérként. Ha megízlelted, te is magadat adod a Szeretetnek.

A legnagyobb csodát kapod naponta ajándékba. Krisztus veled és benned való létét, valamint a köztünk való jelenlétét. Mindennél nagyobb van itt! Ez a hálád és örömöd forrása.

Szeresd az Istent teljes szívvel, minden erőddel, mert ő ezt teszi veled ma is. Szeresd felebarátodat és önmagadat, mert az Úr szeret téged és őt is.

Szelíd és alázatos Jézus, mentsd meg követőidet a vallási nagyképüségtől, önmaguk felmagasztalásától és mások lenézésétől! .