Akiket kereszténynek hívnak, azok hallgatnak a Jó pásztor szavára

Az Ő szavát pedig reggeltől estig olvashatjuk, hallgathatjuk, és még azt is megválogathatjuk, hogy kitől. Például Laci atyától, akinek csokorba gyűjtött igehajtásait minden vasárnap közreadjuk.

Krisztus követésében, bármilyen életállapotban, szabadságot kaptál, hogy szeretetből odaadd az életedet Őérte és másokért. Élj vele!

Elhallgatni, meghallgatni és meghallani, mit mond a Jó pásztor neked, aki az övé vagy. Lépj be a jelenlét csendjébe ma is!

Akiket kereszténynek hívnak, azok hallgatnak a Jó pásztor szavára, ismerik, mert egyesültek vele, és követik, egészen a halálig.

Aki az Ige ítélete alá helyezi magát, az gyakran teszi fel Jézusnak a kérdést: „te, mit mondasz?”. Utána csak maradj csendben, hogy hallható legyen a Szeretet hangja.

Minden Jézus Krisztus nevében történt csoda Isten országának elérkeztéről szól. Hitet ébreszt és hitet erősít. A legnagyobb csoda, Isten velünk való léte, naponta megtörténik az Eucharisztiában. Mindegyikre szükségünk van!

Élj úgy, hogy láthatóvá váljon rajtad Isten országának szépsége!

Bár üldözték őket, a Krisztus követőket mégis betöltötte az öröm. Örömük forrása nem az üldözés, hanem Krisztus volt, akinek az életében és sorsában osztozhattak.