Az irigység és a féltékenység megront minden kapcsolatot

Nagyon sokan úgy küzdenek ezekkel a negatív érzelmekkel, hogy nem látnak kiutat belőle. Pedig létezik, és egyszerűbb, mint gondolnánk.

Meghívott vagy, kiválasztott és áldott! Akkor árad általad az áldás, amikor az Úr jelenlétébe vetett hittel járod zarándok utadat a mennyei haza felé.

Isten maga az Irgalom. Akik találkoztak az ő irgalmával, és megtapasztalták mit jelent, azok már nem akarnak mást, mint gyakorolni az irgalmasság testi-lelki cselekedeteit.

Hogyan tanulhatsz alázatot? Törekedj az egységre, tartsd magadnál különbnek a másikat, és keresd az ő hasznát is. Ha pedig sikerül, ne bízd el magad, mert bármikor elbotolhatsz.

Ha már első akarsz lenni, akkor tedd ezt Isten országában. Kövesd Krisztust, vedd fel a keresztedet és keresd az utolsó helyet, a szolgákét!

Ha életed célja a mennyek országa, akkor a tét az életed. Tedd fel egyetlen lapra, Jézusra. Amit egynek a körülötted lévő „Lázárok” közül teszel, azt neki és vele teszed.

Az irigység és féltékenység megront minden kapcsolatot. Ha felismerjük, Jézus Krisztus nevében ellene kell mondani és hálát adni azért amink van és akik vagyunk.

A mennyei Atya irgalmassága mindent megelőző, és mindent megelőlegező. Megingathatatlan, lefizethetetlen, megfizethetetlen és nem lehet kiérdemelni. Ingyenes ajándék, amit csak hinni és befogadni lehet.