Ajándékba adjuk legújabb könyvünket

25 egyházi vezető vallomásait tartalmazza a Szemlélek ötödik interjúkötete.

November 30-án, a Szemlélek születésnapján jelent meg az a kiadványunk, amelyben hazánk egyházi vezetői mellett Ruanda, Haiti, Szíria, a Vatikán, Málta, Németország, Franciaország, a Vajdaság és Kárpátalja pásztorai is megosztják gondolataikat korunk égető kérdéseiről.

Milyen jövő vár a családokra? Féltsük-e Európát a migrációtól?

Hogyan lenne helyes együttműködnie az egyházaknak és az államnak? Mit kezdjünk a paphiánnyal?

Mire tanítanak korunk pápái? Mit keres a gitár egy szerzetesi elöljáró nyakában? Mi a hatékony orvosság vallási nagyképűség ellen?

Ezekről a kérdésekről is olvashatunk a Pásztorok Könyvében, amelyet ajándékba küldünk mindenkinek, aki legalább 2500 forinttal támogatja rendszeresen a Szemlélek misszióját, vagy egyszeri támogatóként 10000 forinttal segíti szolgálatunkat. Ezt ide kattintva lehet megtenni.Szemlélek kötet

Nagyon hálásak vagyunk, hogy már most is sok százan támogatják rendszeresen a Szemléleket! Nekik és új adományozóinknak is abban az esetben tudunk ajándékpéldányt küldeni a Pásztorok Könyvéből, amennyiben ide kattintva megírják nekünk, hová címezzük a küldeményt.

Az igazi ajándék a Szemlélek olvasói közössége,

amely folyamatosan hozzájárul, hogy megvalósíthassuk küldetésünket. Köszönet érte mindenkinek!

Szabadon elkötelezett - ez a két szó fejezi ki legjobban mindazt, aki vagyok, ahogyan gondolkodom. A párbeszéd a lételemem: rengeteget tanulok a másokkal való dialógusokból. Hiszek benne, hogy mindenkit gazdagabbá tesz, ha kevesebbet ítélkezünk és többet kérdezünk.