Hogyan lesz idén áldás az életünk?

Év elején különösen nagy szükség van arra, hogy kellő önbizalommal induljunk tovább. A kaposvári püspök bátorításai nemcsak az új évre, hanem egy egész életre szólnak!

Kezdjünk újra! Krisztust követve mondjunk Igent, nagyság helyett a kicsinységre, gazdagság helyett a szegénységre, mindent bebiztosítás helyett a sebezhetőségre.

2024-ben a puszta léted áldás lesz, amikor jobbá szereted a körülötted élőket. A szavaiddal is áldhatsz, amikor a jót keresed bennük és ki is mondod nekik.

Isten a Szeretet! Megismertetni másokkal csak a tőle kapott szeretettel és a tőle tanult szelídséggel, alázattal, irgalommal lehet.

Úr Jézus Krisztus, áldom szent neved és kérlek, hogy azok életében, akik megkeresztelkedtek vízzel és Szentlélekkel, tedd láthatóvá a Lélek gyümölcseit!

Jézus hív a vele való naponkénti találkozásra. Szükséged van erre az időre, hogy felismerd és meg tudd különböztetni az ő hangját az ellenfél hangjától.

Akár te keresed a találkozást Krisztussal, akár ő veled, amikor megtörténik, meghív, hogy kövesd őt. Ha elindulsz, másokat is meg fogsz hívni az ő követésére.

A betlehemi csillag igazi fényét a Gyermek, a világ Világossága adja. Ő tesz minket is fénylő jellé, hogy Őhozzá vezethessünk másokat.