20.1 C
Budapest
2024. június 12., szerda

Címke: emberi jogok

Etika és technológia – az egyháznak is lépnie kell

0
Az AI számtalan előnye mellett nem hagyhatjuk figyelmen kívül a kockázati tényezőket sem – itt az idő a mesterséges intelligencia használatának szabályozására.

Radnóti Zoltán: Zsidóként nem érthetünk egyet egyetlen személy vagy közösség démonizálásával...

0
A Mazsihisz neve is ott szerepel egy nyilatkozat alatt, amelynek tartalmával mégsem tudnak maradéktalanul azonosulni a vallási közösség tagjai.

Nem túl szép jövőkép: pénzt kapsz, ha nem beszélsz Istenről

0
Korlátozzák a vallás- és szólásszabadságot Párizsban - talán a katari emír keze van a dologban, aki a Paris St. Germain tulajdonosa?
vak egyháztörténész
00:19:13

A láttatás a motivációm – Petes Róbert egyháztörténész vallomása

0
A közelmúlt összefüggéseit kutató szakembert nem akadályozza sokak életét érintő munkájában, hogy fizikai értelemben nem lát szinte semmit.

Németh Éva: A fogvatartottakat is megilletik az alapvető emberi jogok

0
A veszprémi börtön parancsnoka a rácsok mögötti körülményekről, a társadalomba való visszavezetésről és a falakon belüli hitéletről is nyilatkozott a Szemléleknek.

Abortusz – egy valódi baloldali számára is elfogadhatatlan

0
Valóban azok a haladók, akik szerint az abortusz alapvető emberi jog? Esetleg épp ők tiporják sárba a nők jogaitProgresszív gondolkodóktól általában azt halljuk, hogy az abortuszhoz való jog a női önmegvalósítás egyik eszköze. Egy magát töprengő forradalmárként megjelölő blogger erről teljesen mást gondol.?
- Advertisement -

Ajánló

Szeretnéd cikkeinket kényelmes hírlevél formában olvasni?

Iratkozz fel neked szóló e-mailes e-magazinunkra, amelyet hetente küldünk számodra.