Frissülj együtt a Szemlélekkel!

Az idei nyár nagy ajándéka a maszk viselésének visszaszorulása mellett a személyes találkozások lehetőségének bővülése.

Néhány hónapja még kevés konkrét elképzelésünk lehetett arról, hogy miként fogunk a melegebb időszakban kikapcsolódni, nyaralni, egyáltalán milyen lehetőségeink adódnak majd a virtuális térből a valóságos megtapasztalásokhoz való visszatérésre.

Minden részletet most sem ismerünk, de

már érezzük, merthogy éljük a nyitást, a hullámok elcsendesüléséből fakadó szabadabb lélegzetvétel örömét, az ölelések, kézfogások éltető, lelkesítő erejét.

A Szemlélek alkotói közösségével június 15-én megünnepeltük az immár falak közé nem kényszerülő folytatás örömét, s arról is egyeztettünk, hogy milyen újdonságokkal bővül a magazin missziója.

Néhány napon belül elindul a hírlevelünk – akik korábban megkapták heti összefoglalónkat, nekik is fel kell iratkozniuk, mert a honlap megújulásával együtt új rendszert üzemeltünk be. Az ingyenes Szemlélek Hírlevelet ide kattintva lehet igényelni.

Szintén elindítjuk rendszeres támogatói programunkat. Higgyük el: ha sok ember kis összeggel gyakran támogatja küldetésünket, ez az összefogás hatalmas dolgokra képes!

Szemlélek közösség
Fotó: Redl Zsófia

Átmenetileg búcsút vettünk Szőke Tibor szerkesztőnktől, aki egy ideig más területen fog tevékenykedni.

Találkozónk során kiderült, hogy

rengeteg érdekes téma, interjúötlet, gondolatfelvetés várakozik a szívünkben megfogalmazásra,

így a tegnap indult Visszapillantó rovat tartalmai mellett sok friss, a mindennapjainkat érintő cikk érkezik folyamatosan, a nyári hónapokban is a Szemlélek felületére.

Eljött az ideje a szabadságnak, a találkozások megünneplésének – frissüljünk együtt!