Téged is behálózott!

Isten országa történik, Isten országa növekszik – Varga László püspök türelemre int, hiszen az utolsó szó mindig a Feltámadotté.

Jézus, a kincskereső, odaadott érted mindent és igazgyöngyként az övé lettél, és szeretetével behálózott. Elhiszed? Mi a válaszod?

Idő kell, amíg a mustármag fává terebélyesedik és a kovász megkeleszti a tésztát. Nem te vagy az idő Ura. Légy türelmes. Isten országa történik, akár éjszaka van, akár nappal.

Isten országa akkor is növekszik, ha az ellenfél az igazságtalanság, békétlenség, örömtelenség konkolyát veti el közben. Az utolsó szó mindig a Feltámadotté.

Minél mélyebb és szeretettel teljesebb a Jézussal való imád, annál jobban átragyog az arcodon és tekinteteden a találkozás öröme.

Jézus, az Emberhalász behálózott téged is szeretetével. Ha hiszed, szereted, szolgálod őt, akkor az angyalok téged is beválogatnak az Atya dicsőségébe.

Az ima összekapcsol bennünket a mennyel, az imából fakadó szeretet pedig megmutatja a mennyországot itt a földön.

Az Istent szerető szív bölcs, mert Istenre figyel. Így minden a javára válik, mert minden közelebb viszi ahhoz, aki szereti és akit szeret.