25.7 C
Budapest
2024. június 15., szombat

Címke: állam

Einstand? Hatalmi térfoglalás? Szentségtörés Józsefvárosban? – nem csitulnak a kedélyek a...

0
Nem először foglalkozunk a katolikusegyetem-beruházás ügyével – most a Magyar Rádió történelmi épületeinek tervezett bontása ellen tiltakoztak a helyiek a Pollack Mihály téren.

Lázár János: Az egyház a megbízónk

0
A miniszter szerint folytatódik, Pikó András polgármester szerint elindul, a civilek szerint pedig félő, hogy csak színjáték a társadalmi egyeztetés a Pázmány-kampusz ügyében.

Kell az országnak ennyi egyházi iskola?

2
A kormány több keresztény felekezeti vonatkozású törvényt módosított, amely változás hiába tűnik előnyösnek a kedvezményezettek számára, mégis óvatosan közelítenek hozzá.

Célba ért a Szemlélek egyház és állam kapcsolatáról készített felmérése

0
Három történelmi keresztény felekezetből kettő kíváncsi volt a több ezer válaszadó észrevételeit tartalmazó kutatás részletes eredményére.

Átláthatatlan, álszent, átpolitizált – országos felmérés a magyar állam és az...

0
Több ezren vettek részt a Szemlélek online közvélemény-kutatásában: a visszajelzések egyértelművé tették, hogy számos súlyos probléma halmozódott fel ezen a területen.

Jelentős összegek érkeztek magyar papok számláira karácsonykor

3
Úgy tűnik, állami forrásból kaphattak százezres nagyságrendű anyagi juttatást a Magyar Katolikus Egyház némely dolgozói.

Címkézés, álvita, váltógazdaság: jobboldalizástól baloldalizásig

0
Történelmi perspektívából nézve politikai hovatartozásunk korántsem biztos, hogy olyan biztos lábakon áll, ahogy azt mi gondoljuk.
- Advertisement -

Ajánló

Szeretnéd cikkeinket kényelmes hírlevél formában olvasni?

Iratkozz fel neked szóló e-mailes e-magazinunkra, amelyet hetente küldünk számodra.