Így tedd szokásoddá a Biblia olvasását!

Nehezen ülsz le olvasni az Igét? Nézd át a napi rutinodat, mert valószínűleg könnyebb időt szakítani rá, mint gondolnád! Varga László püspök e heti gondolatai.

Aki szereti az ellenségét, az szabadságával az ellenfele szabadságát szólítja meg és a legnagyobb szeretetre hívja meg.

Vannak olyan ima és szeretet élmények, amikor jó lenni, örömteli az Úr jelenlétét megtapasztalni. Ezek a mi Tábor hegyeink, hogy legyen erőnk folytatni. Hála értük!

Az önmegtagadásnak, a kereszthordozásnak és tanúságtételnek forrása a Krisztussal való kapcsolat. Az iránta való szeretet adja meg mindennek az értelmét.

A tisztátalan szívért nem a környezeted, a körülötted élők a felelősek, hanem a te döntéseid, ahogyan nézed őket, ahogyan viszonyulsz hozzájuk.

Amennyi kávé egy nap, annyi igeolvasás. Amennyi idő a face-en, annyi idő Jézussal. Akkor téged is kézenfog és visszaadja látásodat.

A békesség evangéliuma szerint élni, az Isten országát hirdetni, ha kell a „farkasoknak” kiszolgáltatottan. Ez a Jézustól kapott küldetésünk. Vállaljuk?

Betegek mindig lesznek veletek, ezért mindig lehet gyakorolni az irgalmasságot. Ne féljetek kinyújtani feléjük a kezeteket.