11.5 C
Budapest
2024. április 22., hétfő

Címke: Balog Zoltán

Viszálykodás, megosztottság, káosz, szégyen – református hívek segélykiáltása

0
Nyílt levelet juttatott el szerkesztőségünknek 10 elkötelezett református személy, akik ezernyi társuk nevében kérik, hogy Balog Zoltán ne maradhasson egyházi vezető.

Gundel Takács Gábor is reagált a református egyház nyilatkozatára

0
A keresztyén médiaszemélyiség szerint megújulásra van szükség, egy teológiai doktor megfélemlítésről beszél, a kommentelők sem igazán látják úgy, hogy minden rendben lenne.

Elmarad a református egységnap, a Balog-ügy lehet a háttérben

0
Határokon átívelő ünnepre készült volna az erdélyi és magyarországi vallási közösség, de a májusra tervezett eseményt lemondták.

Beer Miklós is örülne, ha Balog Zoltán lemondana

0
A katolikus főpásztor szerint más felekezetek sem maradhatnak csendben a református püspök által okozott botrányos helyzet kapcsán.

„Tegye le a palástot!”

0
Vannak, akiknek minden szabad – ezzel a mondattal kezdte Facebook-bejegyzését az egykori tököli kántor, aki most petíciót indított "Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell" címmel.

Nem hallgathatunk – református egyháztagok nyilatkozata

0
Református egyháztagok, 24 értelmiségi az élet különböző területeiről írta alá azt a nyilatkozatot, melyben lemondásra szólítják fel a Dunamelléki Református Egyházkerület püspökét.

„Az lenne a leghelyesebb, ha Balog Zoltán visszavonulna”

4
Mire várunk még? – kérdezi református testvéreitől Tarr Zoltán egykori zsinati tanácsos, aki szerint félelem és függőség némítja el a híveket, lelkészeket, presbitereket.

Kik támadják a reformátusokat?

0
Balog Zoltán egykori miniszter, nemrég lemondott zsinati lelkészi elnök szerint a keresztény tanítás képviselete miatt üldözik a hazai kálvinistákat. Vajon mit gondolnak erről maguk a reformátusok?

„Olyan egyházat szeretnénk…”

0
Nyilatkozatot adott ki egyházuk helyzetéről a Debrecen-Kossuth Utcai Református Egyházközség Presbitériuma, melyet teljes terjedelmében közlünk.

Agy helyett vas és beton

0
Esti Tükör, 2021. július 26.
- Advertisement -

Ajánló

Szeretnéd cikkeinket kényelmes hírlevél formában olvasni?

Iratkozz fel neked szóló e-mailes e-magazinunkra, amelyet hetente küldünk számodra.