14.8 C
Budapest
2024. május 25., szombat

Címke: politika

Kell félni a harmadik világháborútól?

0
Amennyiben modern bűnökről beszélünk, mindenképp meg kell említeni a félelemkeltést és az álhírterjesztést. Manapság egyre többször, egyre hangosabban kerül elő a harmadik világháború kifejezés, így időszerű tisztázni a kérdést: van-e félnivalónk?

A gyűlöletnek nincs helye a politikában!

0
Ha eddig azt gondolták a kampányguruk, hogy bármilyen alantas eszköz következmények nélkül bevethető az elérni kívánt cél érdekében, május 15-én számukra is világossá vált, hogy a társadalom nem így működik.

Emberséges kampányt kérünk!

0
Legyél te is az építő, tisztességes közélet nagykövete – ha egyetértesz a felhívásunkkal, csatlakozz a kezdeményezésünkhöz, oszd meg ezt a hét pontot minél több emberrel!
01:24:25

„Nem szabad a magyarságot a kereszténység elé helyezni”

0
Lehetséges kiegyensúlyozott, függőségektől mentes viszonyt kialakítani egyházi és világi hatalmak között? – ezt a kérdést járta körül az Aeternum csatorna legutóbbi adásában.

Azért hallgat az egyház, mert nem tudja világosan megfogalmazni a keresztény...

0
A Szombathelyi Egyházmegye online előadás-sorozatának vendége dr. Székely János megyéspüspök volt, Egyház és politika viszonyáról osztotta meg gondolatait.

Kik támadják a reformátusokat?

0
Balog Zoltán egykori miniszter, nemrég lemondott zsinati lelkészi elnök szerint a keresztény tanítás képviselete miatt üldözik a hazai kálvinistákat. Vajon mit gondolnak erről maguk a reformátusok?

Jézus parancsa az, hogy ne menjünk el a bajban lévő mellett

0
Ötvenezer, százezer, százötvenezer? Különféle kalkulációk, hogy hányan vettek részt a demonstráción, de egy biztos: valami történt, valami megmozdult.

Feloldozhatók

0
Boldogok, akiknek nem kell úgy tenniük, mintha tévedhetetlenek lennének.

Kegyelem és békesség – egy államfői döntés margójára

0
A politika és az erkölcs sajátos viszonya ellenére léteznek határok, amelyeket jobb lenne nem átlépni.

Megtudtuk, miért ment a bíboros Kötcsére

1
Az érsekség szótlan maradt, nem reagáltak megkeresésünkre, a több száz olvasói hozzászólás között viszont feltűnt egy érdemi megfejtés.
- Advertisement -

Ajánló

Szeretnéd cikkeinket kényelmes hírlevél formában olvasni?

Iratkozz fel neked szóló e-mailes e-magazinunkra, amelyet hetente küldünk számodra.